[Gambar2 Panas] Sibuk Layan "Inspektor Aliza".. Kompleks PAS Kedah Diserbu Gila2 Malam Tadi.. Jom Terjah!!!


Wow... Ramainya mereka yang serbu Kompleks PAS Kedah ada sapa nie...

Panas!! Isteri Menteri Pertahanan Hantar 16 SMS Kepada Presiden PVTM Yang Adakan Senaman Punggung Di Depan Rumah Ambiga.. Apa Sebenarnya Nie???Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi menjelaskan bahawa SMS yang dihantar isterinya kepada Presiden Persatuan Veteran Tentera Melayu (PVTM), Mohd Ali Baharom, berhubung perhimpunan yang dirancang pertubuhan itu bukanlah satu ugutan.

Sebaliknya, ia lebih kepada satu nasihat, kata menteri itu ketika diminta mengulas 16 SMS kiriman isterinya itu, seperti yang didakwa Mohd Ali.

Beliau juga mengakui bahawa Mohd Ali dan isterinya mengenali antara satu sama lain dan berasal dari kampung yang sama.Gambar Terkini: Artis Wanita Nie Pakai Hijab... Jom Teka Siapa Beliau???

Jom teka siapa artis popular ini??
Jeng... Jeng... 
Apakah artis ini akan istiqamah dengan hijab ini selepas kembali ke tanah air...
Tunggu!!!!

(Video) Wira Harimau Muda, Rozaimi Meledakkan 4 Gol Untuk Malaysia Menang 7-0 Bertemu Filipina Fiala AFC..


Md. Rozaimi Abd. Rahman meledak empat gol ketika Malaysia mengalahkan Filipina pada Kelayakan Piala AFC di Myanmar, semalam.

KUALA LUMPUR - Skuad negara membelasah Filipina 7-0 pada perlawanan kedua Kumpulan G Kelayakan Piala AFC di Stadium Aung San, Yangon, Myanmar semalam yang sekali gus menebus kehampaan tewas 2-3 kepada Korea Selatan pada perlawanan pembukaan, Sabtu lalu.

Video Panas: Rafizi Mula Mengertak PM Haji Najib Berkaitan Anugerah Projek Bernilai RM960 Juta.. Jom Terjah!!


Saya merujuk kepada satu laporan yang disiarkan oleh Business Times bertarikh 22 Jun 2012 yang menyebut sumber-sumber yang rapat dengan Syarikat Prasarana Negara Berhad (Prasarana) mengesahkan sebuah konsortium yang diketuai oleh George Kent akan dianugerahkan kontrak bernilai RM960 juta. Kontrak tersebut adalah bagi kerja-kerja projek tambahan sistem LRT Ampang ("The Engineering, Procurement, Construction, Testing and Commissiong of System Works for the Ampang Line Extension Project").

KEADILAN mendapat maklumat yang rapat dengan kerajaan bahawa Najib Razak sendiri campur tangan di dalam hal ini untuk memastikan kontrak tersebut dianugerahkan kepada George Kent, sedangkan beliau pernah berjanji untuk berlaku telus dan memastikan semua kontrak besar dijalankan secara tender terbuka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.