Panas (18SX) "Jurutera Saudara EXCO Terengganu" Hanya Pilih Wanita Montok, Gebu & Besar.. Untuk Apa? Jom Terjah!!!
Malu aiii...
FATIN AMIRA (kiri) dan Salsabila menunjukkan salinan laporan polis setelah mereka mendakwa ditipu seorang kasanova di Segamat

SEGAMAT – Bagi memenuhi selera mewahnya, seorang lelaki dari Kuala Berang, Terengganu didakwa memanipulasi mangsa-mangsanya yang dikenali melalui satu laman web mencari jodoh Myjodoh.net bagi mengaut wang mudah.

Hangat Berapi!!! Benarkah Felda Oil Products Telah Tergadai Kepada Syarikat Asing?? Jom Terjah!!!

Ini ialah kenyataan dari Mazlan Aliman berserta dengan surat tawaran awal sebagai hujah sokongan. Surat tawaran awal ialah surat yang menawarkan penukaran ekuiti saham kepada mereka2 yang berkelayakan ikut syarat2 yang disebutkan.
FELDA OIL PRODUCTS TERGADAI KPD SYKT ASING!Felda Oil Products(FOP) ditubuhkan pada tahun 1977. Ia terlibat memproses Minyak Sawit Mentah(CPO). Di Pelabuhan Pasir Gudang ia memproses 100 ribu tan metrik sebulan, selain Pelabuhan Klang 40 ribu tan sebln, Kuantan 80 tan dan Tawau/Lahad Datu 80 ribu tan sebulan.

Asalnya, kepentingan Felda dlm sykt ini 70%; namun mulai tahun 2010, ianya hanya tingga
l 30% sahaja. Selain sykt dari Jepun, Iffco Sdn Bhd yg berpengkalan di Dubai telah menguasai kepentingan majoriti dlm syarikat ini.

Terkini: Perangkap Had Laju Oleh JPJ Di Tempat Had Laju 60km/j.. Sah Ramai Yang Kena... Jom Terjah!!!Gambar ni diambil sewaktu mengikuti program ibadah qurban peringkat Pusat Khidmat Ahli Parlimen Bukit Gantang pada 27 Oktober lalu. Lokasi bertempat Batu 7,Changkat Jering.

Kelihatan seorang anggota JPJ sedang mengendalikan kamera 'speed track' berhadapan sign board 60 km/j. Orang yang lalu lalang di sini pasti terperangkap dengan kamera 'speed track' ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.