Subhanallah!!! Inilah Wajah Ketua Juruterbang, Datuk Kapten Missman Yang Membawa "Penumpang Istimewa' Dengan Pesawat Khas MH6129.. Jom Terjah!!!

Missman (dua dari kanan) bersama pembantu juruterbang MH6129 yang membawa 20 jenazah mangsa nahas MH17 pada Jumaat.

SEPANG: Ketua Juruterbang, Datuk Kapten Missman Leham menyifatkan tugasan membawa pulang 20 jenazah tragedi Penerbangan Malaysia (MAS) MH17 yang tiba di tanah air pada Jumaat lepas adalah 'penerbangan paling sukar' baginya sejak menyertai syarikat itu, 33 tahun lalu.

PENING!!! Krisis MB Selangor : Apakah Ini Yang Bakal Terjadi? Jom Terjah!!!


Keraguan sama ada Presiden PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berpeluang menjadi menteri besar Selangor yang baru menyebabkan parti itu bersedia untuk berdepan dengan pilihan raya mengejut.
The Malaysian Insider difahamkan, parti itu percaya ada kemungkinan tinggi Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor akan dibubarkan untuk memberi laluan kepada pilihan raya negeri diadakan tidak lama lagi.
Arahan itu dikeluarkan selepas timbul laporan menyatakan parti dalam Pakatan Rakyat (PR) masih belum mencapai persetujuan untuk mencalonkan hanya satu nama untuk mengambil alih jawatan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yang dipecat daripada PKR awal bulan ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.