LIVE: Himpunan Kebangkitan Rakyat Dari Seremban

TERIMA KASIH SAHABAT DARI DARULAMANTVVideo streaming untuk Sedakasejahtera

Terkini!! (Video & Gambar2) LIVE: Himpunan Kebangkitan Rakyat Dari Senawang Negeri 9.. Jom Terjah!!!

Seperti yang dijanjikan, himpunan Kebangkitan Rakyat yang bermula sebentar lagi dari Senawang, Negeri Sembilan akan dibawakan secara langsung oleh pasukan unit IT Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) terus dari tapak ceramah.

Program yang bermula jam 4 petang ini akan membariskan kesemua himpunan yang menuntut kerajaan Barisan Nasional (BN) memenuhi tuntutan mereka.Ada Cerita Disebalik Datuk Lee Chong Wei Berikan Hak Penyiaran Eksklusif Majlis Kahwinnya Kepada NTV7 Tanpa Sebarang Bayaran.. Jom Terjah!!


Chong Wei (kanan) gembira menanti saat bahagian pernikahannya dengan Mew Choo. Foto: AZMAN GHANI
PETALING JAYA: Jaguh Badminton negara Datuk Lee Chong Wei akhirnya membuat keputusan menyerahkan hak penyiaran eksklusif majlis pernikahannya dengan Wong Mew Choo kepada stesen televisyen ntv7 tanpa menuntut bayaran sesen pun.
Chong Wei yang sebelum ini mahu menjual hak penyiaran itu kepada Astro telah berubah hati selepas memikirkan hubungan baiknya dengan stesen itu yang terjalin sejak sekian lama.
“Saya memutuskan untuk memberikan (hak penyiaran) kepada ntv7 secara percuma. Hidup tidak semestinya dengan wang,” katanya kepada portal redcarpet.net.my.

Hot!! Gambar2 Langsung Dari Hotel Flamingo: Dengan Seklai Lafaz Farid Kamil & Diana Danielle Sah Suami Isteri..Jom Terjah!!
Dengan sekali lafaz, pelakon popular Diana Danielle Danny Beeson (21) bersama pasangannya, Farid Kamil bin Dato’ Dr. Zahari (31) sah menjadi pasangan suami isteri dalam sebuah majlis pernikahan yang berlangsung di Hotel Flamingo By The Lake Ampang tepat jam 9.15 pagi tadi. Pasangan ini telah diijabkabulkan oleh Ybhg. Uztaz Haji Daim Bin Jajuli (Pegawai Tadbir Agama/ Pendaftar Kanan Daerah Gombak) dengan mas kahwin berjumlah RM 10,000.
#15 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Diana Danielle & Farid Kamil - ROTIKAYA

Berapi!!! Penerangan PAS Kedah Menjawab Isu Hangat: "Dalam PIMPINAN PAS KEDAH Ada Manusia Yang Berhati 'HITAM'.. Jom Terjah!!

Salam ,

Penerangan PAS Kedah terpanggil untuk membuat penjelasan tentang satu artikel yang diterbitkan di Kedahlanie "Dalam PIMPINAN PAS KEDAH ada manusia yang berhati 'HITAM''klik siniBetulkah PAS Kedah sabotaj Ahli pergi ke Himpunan Kebangkitan Rakyat 3 November di Negeri Sembilan??
Ini PENCERAHANNYA :-

1. Ijtimak PAS Kedah adalah program tahunan menjelang Muktamar PAS bagi membolehkan ahli parti memberi pendapat,teguran,saranan dan cadangan yang perlu untuk dibahas dalam Muktamar 16-18 November nanti.Ia juga sebagai medan muhasabah ahli dan pimpinan menjelang PRU tak lama lagi.

2.Himpunan Kebangkitan Rakyat peringkat negeri akan diadakan pada 7 Disember 2012 seperti yang diputuskan oleh Sekretariat Pakatan Rakyat  seperti berikut :-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.