Panas Berapi!!! Ady Putra Mengaku Cium Dan Peluk Rita Rudaini... Jom Terjah!!

Pelakon Adi Putra mengakui selesa dengan sikap Rita Rudaini kerana aktres itu bersikap terbuka dan memberi kerjasama bagi menjayakan babak-babak romantis bagi menjayakan drama bersiri terbaru mereka, Sehangat Asmara.
"Rita profesional, jadi tidak ada masalah apabila ada babak memerlukan saya mencium dahi dan mendukungnya. Ia memudahkan kerja saya menjayakan watak suami isteri bersamanya,"  
Dalam pada itu Adi juga yakin drama yang diadaptasikan dari novel nukilan Aisha Sofea ini mampu memecahkan tembok fenomena naskhah Adam & Hawa lakonan aktor terkenal Aaron Aziz dan Nadiya Nisa. Ini kerana novel dengan judul yang sama itu sememangnya popular dan mempunyai pengikut tersendiri.

Terkini!! Dua Rakyat Malaysia Berbangsa India Dan Cina Masih Diketahui Nasib Mereka Selepas Tentera Algeria Menggempur Kompleks Proses Gas, 35 Tebusan Terbunuh.. Jom Terjah!!Gambar fail merakamkan kompleks pemprosesan gas di In Amenas di timur Algeria yang ditawan kumpulan pengganas, kelmarin. Sebanyak 35 tebusan terbunuh apabila tentera Algeria, semalam melancarkan serangan ke atas kompleks itu bagi menumpaskan kumpulan pengganas yang menahan 191 pekerja kompleks itu sebagai tebusan termasuk dua rakyat Malaysia, kelmarin. - REUTERS

ALGIERS, Algeria 17 Jan. - Sekurang-kurangnya 35 tebusan dan 15 orang pengganas terbunuh dalam serangan pasukan keselamatan Algeria ke atas sekumpulan pengganas yang menawan kompleks pemprosesan gas di In Amenas, di timur negara ini, hari ini.

Nasib dua warganegara Malaysia, yang dikenali sebagai K. Ravi, 48, dari Pulau Pinang dan Lau Seek Siang, 38, dari Sarawak, yang turut menjadi tebusan masih belum diketahui.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.