PANAS!!! Pengarah Perhutanan Negeri Kelantan Jawab Dakwaan Dato' Husam.. Laporan Polis Menyusul
KENYATAAN AKHBAR

1. Saya merujuk kepada kenyataan yang dikeluarkan oleh Hj. Husam Musa dalam Nota bantahan dan surat yang ditujukan kepada YAB. Ustaz Dato’ Bentara Kanan Menteri Besar Kelantan yang juga disalinkan kepada YB. Dato’ Penasihat Undang-Undang Negeri Kelantan. Kenyataan yang sama juga telah disiarkan dalam akhbar Sin Chiew Jit Poh pada 14 April 2018, yang berkisar dengan mesyuarat Jawatankuasa Kecil Perhutanan (JKKP) yang diadakan pada pagi ini.

Terbaru: Bekas Naib Ketua Wanita UMNO Malaysia Sertai PAS & Menjadi Ahli Seumur Hidup
SHAH ALAM - Pas mengesahkan bekas Naib Ketua Wanita Umno, Datuk Kamilia Ibrahim kini secara rasmi menyertai parti itu.

Setiausaha Agungnya, Datuk Takiyuddin Hassan berkata, penerimaan Kamilia dalam Pas diputuskan dalam mesyuarat Jawatankuasa Harian Pas Pusat semalam .

“Jawatankuasa telah menerima dan meluluskan keahlian Pas kepada Kamila sebagai ahli sekaligus ahli seumur hidup,” katanya dalam kenyataan.

TERBAIK... Anak Bekas Imam Masjid Negara Calon PAS Kerusi Parlimen Permatang Pauh
KUALA LUMPUR: Presiden PAS, Dato' Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang mengumumkan Setiausaha Dewan Pemuda PAS Malaysia, Afnan Hamimi Taib Azamudden sebagai calon PAS untuk bertanding di kerusi Parlimen Permatang Pauh pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14).
Pengumuman tersebut dibuat pada program Ceramah Di Ambang PRU-14 dan Majlis Pelancaran Gagasan Sejahtera Peringkat Negeri Pulau Pinang di Markaz Tarbiyah PAS, Pongsu Seribu, Kepala Batas, malam tadi. Ucapan itu disiarkan menerusi laman Facebook.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.