Al-Fatihah: Seniwati Latifah Omar Kembali Ke Pangkuan Ilahi Selepas Seminggu Dimasukkan ke HUKM..

Kira-kira 6.30 petang tadi, seniwati Latifah Omar juga disahkan telah meninggal dunia. Beliau yang berusia 74 tahun meninggal dunia di Pusat Rawatan Rapi, Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia setelah dimasukkan ke HUKM seminggu lalu akibat kanser usus.

Hangat Berapi!!! (Gambar2) Anak Perempuan DS Anwar Ibrahim Dilihat Berbual Mesra Dan Intim Dengan Anak Tun Mahathir, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!!Bapa Si A dengan bapa si B bermusuh,, tak semestinya bermusuh ikut anak-anak sampai tujuh keturunan...

Ini baru profesional...

Gambar2 Lain

Allahu Rabbi!!! (Gambar2) Inilah Keadaan Kereta Perodua Kelisa Yang Di Hempap Runtuhan Jambatan P.Pinang 2.. Jom terjah!!Kereta jenis Perodua Kelisa yang terperangkap dalam runtuhan penyambung susur keluar Jambatan Kedua Pulau Pinang dibawa keluar di Lebuhraya Tun Dr Lim Chong Eu pada Sabtu. 

Jenazah pemandu kereta itu Tajudin Zainal Abidin, 45, yang terperangkap dalam keretanya berjaya dikeluarkan.

Al-Fatihah!! Ketua Majlis Permesyuaratan Rakyat (MPR), Suami Bekas Presiden Indonesia meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung..

JAKARTA: Ketua Majlis Permesyuaratan Rakyat (MPR) Indonesia Taufiq Kiemas (gambar), yang juga suami bekas presiden Indonesia Megawati Soekarnoputri, meninggal dunia di Singapura malam Sabtu akibat serangan jantung.

Agensi berita Antara memetik Ketua Bidang Undang-undang Jawatankuasa Pusat Parti Demokrasi Indonesia Perjuangan (PDIP) Trimedya Pandjaitan sebagai berkata tokoh politik PDIP itu meninggal dunia pada pukul 7 malam waktu Singapura, pada usia 70 tahun.

Allahyarham sebelum itu dirawat di Singapore General Hospital selepas mengadu tidak sihat sejurus selesai menghadiri majlis peringatan kelahiran Pancasila di Ende, Nusa Tenggara Timur pada 1 Jun lepas. Presiden Indonesia Susilo Bambang Yudhoyono yang menerima berita sedih itu berkongsi rasa kesedihan terhadap pemergian seorang tokoh negara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.