Video Panas!! Gol2 Jaringan Pasukan Selangor Membenam Pasukan Johor Darul Takzim Di Stadium Shah Alam.. Tahniah Selangor!!
Pemain Selangor Francis Forkey Doe diasak pemain Johor Darul Takzim FC Kamarul Afiq Kamarudin (kanan) semasa perlawanan Liga Super 2013 di Stadium Shah Alam pada malam Sabtu. Selangor menang besar ke atas Johor Takzim FC dengan jaringan 4-1.

Terkini!! Bapa Saiful Bukhari Akan Dipanggil Polis : Timbalan KPN... Jom Terjah!!


alt

KUALA LUMPUR 9 Mac - Polis akan memanggil bapa kepada Mohd Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim dalam masa terdekat untuk mengambil keterangan berhubung kenyataannya semalam.
 
Timbalan Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, langkah itu diambil bagi mengenalpasti sebab dan tujuan Azlan membuat keterangan sedemikian.
 

Terkini: Pengakuan Bapa Saiful Bukhari Diulas Oleh Datuk Dr Haron Din.. Jom Terjah!!


SHAH ALAM, 9 MAC : Pengakuan bapa Saiful Bukhari bahawa Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak bersalah atas tuduhan liwat dan menjadi mangsa fitnah merupakan suatu tindakan yang wajib dilakukan beliau.

Ini kerana seseorang Islam hendaklah insaf dengan tidak meneruskan kebatilan untuk kembali kepada kebenaran apabila menyedari kesilapan mereka.

Panas!! Isu Liwat II: Ruper2Nya Ada Pertemuan Rahsia Anwar Dan Ayah Saiful Bukhari, Kini Terbongkar..


Seperti yang dijangka, pengakuan yang dibuat oleh bapa Saiful Bukhari semalam bahawa anaknya Saiful dipergunakan oleh pihak tertentu terhadap isu fitnah liwat 2 menyebabkan beberapa blogger UMNO/BN kepanasan.
Mereka menafikan dakwaan bapa Saiful tersebut, malah menuduh bahawa Azlan Mohd Lazim telah ditawarkan wang tunai dengan syarat beliau perlu meminta maaf kepada Anwar Ibrahim terlebih dahulu kemudian akan diarak ke pentas pakatan rakyat bagi membuat kenyataan palsu berkenaan kes Liwat?.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.