Berapi!!! Inilah Punca Kenapa Himpunan Kebangkitan Rakyat LULUS Di Stadium Merdeka? Jom Terjah!!
Umno sudah kecut perut dengan kebangkitan dan amaran rakyat maka sebab tu dia orang luluskan Himpunan Kebangkitan Rakyat di stadium Merdeka. Ayuh kita turun ramai-ramai bagi menunjukkan soladariti rakyat Malaysia yang mahu menumbangkan rejim Umno BN.

Namun, kita jangan leka.. Kita perlu bersiap siaga dengan segala kemungkinan terutamanya apabila menghampiri PRU13. PRU13 kali ni adalah paling kotor dalam sejarah negara. Mereka tetap mempertahankan kerajaan rejim ini bagi mengelakkan mereka semua di humban ke penjara.

Panas!!! Akui Kesilapan.. Blogger UMNO Bergelar Doktor Memohon Maaf Kepada MP Shah Alam Berhubung Fitnah.. Buktinya, Jom Terjah!!!SHAH ALAM - Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad mengucapkan terima kasih kepada  Dr Norvandri Hasan Basri kerana memohon maaf berhubung satu kenyataan dalam blognya berbaur fitnah ke atas beliau dua tahun lalu.

Khalid yang juga ahli jawatankuasa Pas Pusat berkata, keputusan Dr Novandri satu tindakan wajar dan waras memandangkan fitnah-memfitnah adalah satu amalan terkutuk dan perlu dihentikan.

Terkini!! Angin Kencang Dan Laut Bergelora.. Amaran Ribut Sonamu Ditarik Balik..


KUALA TERENGGANU - Penduduk merasa bersyukur kerana ribut tropika Sonamu beserta angin kencang yang diramal membadai perairan pantai timur Semenanjung termasuk Terengganu tidak menjadi kenyataan.
   
Tinjauan Bernama mendapati ramai penduduk yang tinggal di kawasan pantai seperti di sini, Dungun, Kuala Ibai dan Kuala Abang yang menetap sementara di rumah saudara mara yang tinggal jauh dari kawasan pantai, sudah mula pulang ke rumah masing-masing.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.