HOT!!! (Gambar2) Pengacara Halim Othman Bakal Akhiri Zaman Bujang Di Usia Setengah Abad Dengan Wanita Ini.. Jom Terjah!!!Gambar Dania Danisha, bakal isteri Halim Othman - Hampir kesemua rakyat Malaysia pastinya mengenali Halim Othman yang merupakan pengacara Radio Suria FM, bergandingan dengan Adibah Noor.

Allahu Rabbi!!! Video Dan Gambar2 - Kejamnya Tentera Mesir Laksana Pembunuhan Ala Syiah Syria di Mesir.. Jom Saksikan!!!Video ini menunjukkan beberapa rakyat Mesir yang dibakar


Pelbagai cara pembunuhan dilakukan tentera Mesir terhadap rakyatnya sendiri. Bentuk pembunuhan kejam ala syiah di Syria turut dilakukan di tempat terbuka dan disaksikan ramai orang di Medan Rabiatul Adawiyah. 

TV al=Quds melaporkan 

PANAS!!! Berita Mengaibkan Ini Pastinya Tidak Disiarkan Oleh Utusan Malaysia.. Jom Terjah!!!


Peningkatan kes tembakan dan pembunuhan di Malaysia membimbangkan pelabur asing mengenai kadar keselamatan negara Asia Tenggara itu dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Terdapat sekurang-kurangnya 35 kes tembakan dilaporkan di seluruh negara sejak Mei yang menyebabkan 22 orang terbunuh.

Kes pembunuhan berprofil tinggi pengasas bank Ahmad Hussain Najadi di siang hari akhir bulan lalu menarik perhatian dan memberikan isyarat kepada komuniti perniagaan kadar keselamatan tidak berada dalam keadaan baik.

HANGIT!!! Menteri Lantik Anak Sendiri Sebagai Pegawai Khas Kementerian Pelancongan.. Ini Buktinya, Jom Terjah!!


Ini adalah website rasmi Kementerian Perlancungan dan Kebudayaan Malaysia, rujuk di sini, jelas tertera nama anak Menteri kementerian berkenaan, Nedim bin Nazri Aziz dilantik sebagai Pegawai Khas.

Apa rasionalnya anak sendiri dilantik sebagai Pegawai Khas kementerian. Bukankah anaknya sudah kaya raya dengan harta kekayaan dan perniagaan keluarga?

Apakah rasionalnya anaknya itu menghabiskan masa dengan jawatan yang rendah dengan gaji yang tidak seberapa?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.