Panas Berapi!!! Orang Gaji Presiden Seniman Rupanya Orang Filipina, Tapi Dah Cabut Lari.. Ada Kaitan Dengan Isu Lahad Datu? Jom Terjah!!


Zed Zaidi
Semua sedia maklum ketika ini negara kita kecoh dengan insiden pencerobohan di Lahad Datu dan isu tersebut turut mengaitkan nama Sultan Sulu serta individu yang berasal dari negara Filipina.
Terbaru, menerusi laman Twitter milik pelakon serta Presiden Seniman Malaysia, Zed Zaidi telah memaklumkan bahawa pembantu rumahnya yang merupakan warganegara Filipina telah melarikan diri pagi tadi. Adakah ini ada kaitan dengan isu pencerobohan tersebut? Hmm..anda rasa?

Hangat Berapi!! Ustaz Azhar Idrus berlakon Filem berjudul "Ustaz, Mu Tunggu Aku Datang" Arahan Pierre Andre.. Jom Terjah!!


Ustaz Azhar Idrus
PETALING JAYA: Kumpulan Shiro berasa teruja apabila diberi peluang berlakon di samping penceramah motivasi Ustaz Azhar Idrus dalam filem terbaharu arahan Pierre Andre berjudul Ustaz, Mu Tunggu Aku Datang.
Shiro yang dianggotai oleh Shahrul dan Ajak berkata, selain penampilan Azhar dalam filem itu, mereka juga tertarik dengan skrip yang mengangkat tema keislaman bersama unsur komedi.
"Setakat ini kami masih belum mempunyai adegan bersama beliau namun cukup teruja untuk berlakon di sampingnya kerana filem ini sarat dengan pelbagai pengajaran dan berbentuk keislaman," jelasnya kepada mStar Online ketika dihubungi pada Rabu.

Bongkar: Jamalul Kiram III Bukan Sultan Sulu Sebenar, Inilah Yang Sebenar... Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: Jamalul Kiram III, yang mengaku sebagai Sultan Sulu dan pengikutnya menceroboh Sabah serta membunuh anggota polis Malaysia, tidak boleh menuntut gelaran yang sudah tidak wujud lagi itu, kata sumber yang tahu dengan mendalam sejarah dan salasilah keluarga berkenaan.
 Jamalul Kiram III dikatakan bukan keturunanan kepada sembilan “waris sah”
Oleh itu, katanya, Jamalul Kiram 111 tidak berhak mengaku sebagai waris kepada sultan Sulu terakhir, Jamalul Kiram II, yang mangkat pada 1936.

Panas!!! Lelaki "Penceroboh Sulu' Ditahan Memakai Baju Wajah Menteri.. Jom Terjah!!Polis hari ini menahan empat lelaki yang dicurigai terlibat dengan kumpulan penceroboh dalam satu operasi di Jalan Lapangan Terbang dekat pekan Semporna.

Empat lelaki berkenaan, berusia antara 20-an hingga 50-an, ditahan dalam operasi selama kira-kira sejam pada tengahari, lapor Bernama.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.