Terbaru!!! Jawatan Ketua Pemuda PAS Pusat Sudah Beralih Tangan.. Inilah Keputusan Muktamar Pemuda Tahun 2015-2017

Ahli Parlimen Pasir Mas Nik Abduh Nik Abdul Aziz mendapat 429 undi berbanding penyandangnya Suhaizan Kaiat yang hanya mendapat 262 undi. – Gambar diambil dari Facebook, 3 Jun, 2015.

Ahli Parlimen Pasir Mas Nik Abduh Nik Abdul Aziz mendapat 429 undi berbanding penyandangnya Suhaizan Kaiat yang hanya mendapat 262 undi.
Anak presiden PAS Mohamad Khalil Abdul Hadi yang menyandang berjaya mengekalkan jawatan timbalan ketua Pemuda apabila mengalahkan pencabarnya Raja Iskandar Raja Yaakub.
Untuk jawatan naib pula, penyandangnya Khairil Nizam mengalahkan ketua pemuda Negeri Sembilan Nor Azman Mohamad.

Keputusan Muktamar Pemuda Tahun 2015-2017

Memalukan!!! Inilah Yang Berlaku Dalam Muktamar Pemuda PAS Pusat Ke 56 Malam Tadi.. Jom Terjah!!!SHAH ALAM - Muktamar Tahunan Pemuda Pas ke-56 lewat sejam susulan kegagalan para perwakilan hadir mengikut waktu yang ditetapkan.

Pengerusi Tetap, Ustaz Kamal Ashaari berkata, sikap itu mengecewakan beliau kerana beliau tidak dapat memulakan sesi muktamar itu berikutan bilangan perwakilan tidak mencukupi.


Terkini!!! Harga Terbaru Kos Tunai Haji Di Bawah Kelolaan Tabung Haji Malaysia Bagi Tahun 2015.. Jom Terjah!!!


Harga terkini kos tunaikan Haji 2015 di Mekah pada tahun ini nampaknya telah mengalami kenaikan iaitu RM17,270 seorang daripada tahun lepas iaitu RM16,115.

Bagaimanapun pihak Tabung Haji telah mengekalkan harga sama seperti tahun-tahun lalu iaitu RM9,980 dengan menambahkan subsidi tanggungan kos haji.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.