Gempar!! (Gambar & Video) Perdana Menteri Umumkan Bubar Parlimen Angkara Demonstrasi Antikerajaan Secara Besar-Besaran.. Jom Terjah!!!


BANGKOK 9 Dis. - Perdana Menteri Thailand, Yingluck Shinawatra hari ini membubarkan Parlimen ketika penunjuk perasaan antikerajaan bersedia memulakan demonstrasi bagi menggulingkan kerajaan.

Yingluck berkata, di peringkat ini, ramai yang menentang kerajaan dan cara terbaik untuk menyelesaikannya ialah memberikan kuasa semula kepada rakyat Thailand dengan mengadakan pilihan raya umum.

Terkini!!! Sultan Selangor Bertitah Tiada Sebab Tukar Cuti Hujung Minggu Kepada Jumaat Dan Sabtu.. Jom Terjah!!!

Pengarah Urusan Kumpulan The Star, Datuk Seri Wong Chun Wai dan wartawan Rahimy Rahim sedang menemubual Sultan Sharafuddin.
KUALA LUMPUR: Selangor tidak akan menjadi hari Jumaat dan Sabtu sebagai cuti hujung minggu di negeri itu, kata Sultan Sharafuddin Idris Shah.
Baginda bertitah Selangor merupakan pusat perdagangan di seluruh negara dan antarabangsa walaupun sebelum Kemerdekaan dan beralih kepada cuti hujung minggu pada hari Jumaat dan Sabtu mungkin akan menjejaskan pelaburan dan urusan perniagaan di negeri itu.
"Terdapat pelbagai perniagaan antarabangsa di Selangor dan beta tidak merasakan pelabur akan menyukai pertukaran tersebut.
"Jika Jumaat adalah cuti umum, agak sukar untuk menyelaraskan dengan negara-negara lain, termasuk Singapura.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.