Terkini!! Dr. Asri, Dr. Juanda Dan Dr. Mazli Sah Tempah Tiket Pakatan Rakyat Pada PRU 13 Nanti.. Jom Terjah!!KUALA LUMPUR: Di sebalik demam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) yang semakin dirasai, tiga tokoh agama termasuk Mufti Perlis Dr Juanda Jaya disebut-sebut antara individu yang bakal diturunkan dalam gelanggang pilihan raya kali ini yang dilabel sebagai ‘pilihan raya paling sengit' pernah berlaku dalam sejarah negara.


Terkini!! Blogger UMNO Kedah Disaman La Pulak.. Apa Kes Nie? Jom Terjah!!Ni foto sidang media di perkarangan Kompleks Mahkamah Jalan Suka Menanti tengahari tadi, memang sah Muhammad Sanusi Md Nor Setiausaha Politik kepada YAB Menteri Besar Kedah melalui peguamnya (sebelah kanannya tu) failkan saman fitnah terhadap seseorang yang menjadi pemilik blog Padi Jantan. 

Terkini: Rakaman Penuh Wacana Sinar Harian: Kuasa Politik Mahasiswa.. Jom Share!!

Wacana Sinar Siri 17, yang mengupas topik Kuasa Politik Mahasiswa

Ahli panel terdiri daripada bekas aktivis pergerakan mahasiswa, Tun Faisal Ismail Aziz, Pengarah Komunikasi PKR, Nik Nazmi Nik Ahmad; Tun Faisal, penganalisis politik, Prof Dr Azmi Hassan; Timbalan Presiden Majlis Belia Malaysia, Muammar Ghadafi dan Presiden Gabungan Mahasiswa Islam (Gamis), Azan Safar.

Moderatornya ialah Prof Datuk Mohamad Abu Bakar.

Wacana ini akan mengupas lebih lanjut mengenai isu Auku yang memberikan kuasa politik kepada mahasiswa sekaligus sejauhmana mampu mengubah landskap politik.

Selain itu kupasan akan dilakukan berdasarkan adakah ruang dan peluang yang diberi selaras dengan pindaan Auku yang dipersetujui.

BAHAGIAN 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.