Panas!! MB Negeri Sembilan Bagi Amaran Keras Buat Ahli UMNO Untuk Keluar Parti.. Jom Terjah!!


Datuk Seri Mohamad Hasan
Datuk Seri Mohamad Hasan
SEREMBAN – Ahli-ahli Umno di Negeri Sembilan yang tidak berminat lagi untuk bersama parti itu disaran membuat keputusan awal untuk keluar parti.
Amaran keras berkenaan disuarakan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Negeri Sembilan, Datuk Seri Mohamad Hasan yang mengalu-alukan golongan terbabit berbuat demikian daripada berterusan menjadi ‘musang berbulu ayam’ yang boleh melemahkan parti.
Beliau turut mendedahkan terdapat ahli Umno di peringkat cawangan yang dikesan secara terangan berdiri di atas pentas pembangkang selain turut berkempen untuk menjadi calon bagi parti pembangkang, sekalipun masih ahli Umno.

Video Penuh Wacana Sinar : Politik Samseng, Di Manakah Maruah Kita? Jom Ikuti...


Politik samseng,di manakah maruah kita?Mantan Ketua Polis Negara Tan Sri Musa Hassan memberi amaran bahawa kerajaan yang membiarkan keganasan politik berleluasa mengundang risiko digulingkan melalui cara yang sama.

SIARAN LANGSUNG!! Siri Jelajah Merdeka Rakyat di Padang Taman Kuchai, Paya Besar, Lunas, Kedah.. Jom Terjah!!

SIARAN LANGSUNG! Biarpun masih terkesan dengan insiden serangan berdarah di parlimen Gombak Isnin lalu, namun ia langsung tidak mematahkan semangat untuk menumbangkan rejim Umno dan Barisan Nasional (BN).

Siri Jelajah Merdeka Rakyat malam ini diteruskan menuju utara tanah air, kali ini di parlimen Padang Serai bertempat di Padang Taman Kuchai, Paya Besar, Lunas, Kedah.

Bongkar Panas!!! Najwa Latif Dikatakan 'Anak Derhaka' Oleh Bapa Sendiri.. ini Penjelasan Penyanyi Ini.. Jom Terjah!!
Berikut adalah penjelasan Najwa Latif yang dikatakan anak derhaka oleh bapa sendiri. Sekarang ni, hangat diperkatakan bahawa Najwa sudah menjadi sombong kerana sudah popular. Umum ketahui bahawa hubungan Najwa dengan bapanya tidak begitu baik. Menurut Abdul Latif, disiplin Najwa terhadap bapa sendiri memang agak teruk dan sudah berubah sama sekali. Mari kita ikuti kisah yang diceritakan sendiri oleh bapa Najwa.

Panas!!! (Gambar2) Benarkah Pelakon Farid Kamil Perlekehkan Uniform Tentera Semasa Majlis Perkahwinannya.. Jom Terjah!!!


Selamat Pengantin Baru Farid Kamil.


Semoga gerbang perkahwinan sampai ke akhir hayat. Insyaallah.

Apa yang aku akan tulis ni, nak bagi sikit persoalan untuk Farid Kamil supaya menjadi iktibar kepada orang lain supaya tidak memperlekehkan pakaian istiadat badan beruniform yang menjadi salah satu pride badan terbabit.

Apatah lagi, antara pembaca blog ini terdiri dari sahabat sahabat di PDRM dan juga pegawai pegawai tentera di Pulada, Kota Tinggi. Ya, mereka sempat tegur aku Ramadan lalu. Harap puan puan sekelian sihat seadanya. Nanti jemput saya lagi ya untuk makan-makan. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.