Panas!! Berita Penahanan Pengerusi PERKASA N. Sembilan Bersama Dr. Badrul Amin Rupanya Disorok Utusan.. Jom Terjah!!Ketika penahanan Dr. Badrul Amin menghadiri majlis makan malam yang dianjurkan oleh Ikhwan Global di Rawang ini telah diarahkan oleh JAIS. Namun ada kisah menarik sebaliknya, rupanya pengerusi Perkasa Negeri Sembilan di tahan bersama Dr. Badrul Amin.


Utusan telah menggelapkan berita penahanan tersebut, apa motif di sebaliknya? Berikut luahan hati dari pengerusi Perkasa N. Sembilan di dalam blognya..

Banjir Melanda Negeri Johor: Mangsa Banjir Dipindahkan... Jom Terjah!!!


JOHOR BAHARU: Seramai 210 orang dipindahkan ke tiga pusat pemindahan di Batu Pahat apabila kediaman mereka dinaiki air selepas hujan lebat, pada Sabtu.
Portal Banjir Majlis Keselamatan Negara berkata 117 mangsa banjir dari 38keluarga dari Kampung Parit Gantung ditempatkan di Sekolah Kebangsaan TigaSerangkai manakala 61 orang daripada 12 keluarga dari Parit Lapis Laman ditempatkan di Balairaya Parit Lapis Laman.
Seramai 32 mangsa banjir dari tujuh keluarga dari Parit Sentang Batu puladitempatkan di Dewan Orang Ramai Parit Sentang Batu.
Jurucakap Ibu Pejabat Bilik Gerakan Jabatan Kebajikan Masyarakat Johor Khatijah Abdullah ketika dihubungi berkata pihaknya telah mengagihkan bantuan asas kepada mangsa banjir berupa makanan, minuman, bantal dan selimut.
Orang ramai boleh mendapatkan maklumat mengenai status terkini banjir dikawasan mereka melalui http://portalbanjir.mkn.gov.my atau PublicInfoBanjir pada laman Facebook.BERNAMA

Skuad Negara Kecundang Di Tangan Vietnam.. Jom Terjah!!SKUAD Kebangsaan terus diconteng arang oleh pasukan Vietnam apabila ditewaskan 0-1 pada perlawanan persahabatan di Stadium My Dinh, malam ini.
 
Dengan kekalahan ini, ia bukan sahaja mengagalkan misi anak buah Datuk K.Rajagobal untuk membalas dendam terhadap kekalahan 0-2 pada perlawanan persahabatan pertama September lalu.
 
Sebaliknya, ia turut memberi petanda buruk menjelang saingan Piala Suzuki AFF yang akan berlangsung 24 November ini.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.