Terkini!! (Gambar2) Inilah Wajah Anak Sulung Ayu Raudhah & Zaquan Adha - Bayi Lelaki Dilahirkan Di Hospital Columbia JB.. Jom Terjah!!


Bayi sulung pasangan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha selamat dilahirkan kira-kira pukul 2.17 petang Jumaat di Hospital Columbia, Johor Bahru (JB).
PETALING JAYA: Pelakon Ayu Raudhah, 28, selamat melahirkan seorang bayi lelaki kira-kira pukul 2.17 petang Jumaat di Hospital Columbia, Johor Bahru (JB).
Suaminya yang merupakan pemain bola sepak kebangsaan dan Johor, Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak, 25, berkata, anak sulungnya itu dilahirkan seberat 2.79 kilogram (kg) dan kedua-dua isteri dan anak berada dalam keadaan sihat.

Warga Nigeria pula isytihar `perang’ terhadap pihak berkuasa.. (Video Inside).. Jom Terjah!!
Kebanjiran warga asing di Malaysia ini kalau tak silap aku telah bermula di zaman Pak Lah menjadi Perdana Menteri lagi..


Diwaktu itu ianya adalah perlu kerana sektor-sektor pengeluaran berkembang dengan pesat dan negara menghadapi masaalah untuk menyediakan tenaga buruh buat sektor pengeluaran tersebut..

Terkini!!! Timbalan Speaker Kata Hampa Pakat2 Tunggu La Lagi Sebulan Parlimen Akan Bubar Dengan Sendiri La, Jangan Dok Gaduh.. Jom Baca Nie!!


Wan Junaidi Tuanku Jaafar
Wan Junaidi Tuanku Jaafar
SHAH ALAM - Semua pihak harus membiarkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak tempoh yang ada iaitu sehingga akhir bulan depan sebelum membubarkan Parlimen walaupun ada yang mempersoalkan perkara tersebut.

Timbalan Speaker Dewan Rakyat, Datuk Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar berkata, semua pihak seharusnya rasional dan melihat dari sudut lain di mana Najib hanya mengambil alih tampuk pemerintahan pada 2009 iaitu setahun selepas Pilihan Raya Umum ke-12 (PRU12).

Pendedahan Perangai Buruk Shafie Apdal Pada Tahun 1994 Dibongkar, Benarkah Cerita Nie? Jom Terjah Buktinya!!!Inikah hukum karma yang diterimanya atau memang sengaja dilakukannya??

Itulah yang terjadi ke atas Naib Presiden Umno, Mohd Shafie Apdal yang disifatkan sebagai liat membayar hutang sehingga memalukan Umno kerana gagal mematuhi Konsep 'Janji Ditepati' yang dipelopori presidennya sendiri!

Seorang peniaga Bumiputera, Karim Ahmad, mendedahkan bahawa Shafie Apdal telah pun berhutang dengan syarikatnya, Hazrim Sukanika pada 1994 sejumlah RM12,600 ketika diminta membekalkan alat binaan dan alat pejabat kepada Pejabat Umno bahagian Semporna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.