LIVE Ucapan DS Anwar Ibrahim Di Himpunan Bantah Keputusan PRU13 Dari Stadium MBPJ, Kelana Jaya.. Jom Terjah!!!


Jem punya pasai... DS Anwar terpaksa membonceng motosikal untuk ke stadium MPBJ, Kelana Jayaanda boleh pilih channel di bawah:http://www.kinitv.com/live
LIVE: (Gambar2 & Video) Himpunan Bantah Keputusan PRU13 Dari Stadium MBPJ, Kelana Jaya.. Jom Terjah!!!
anda boleh pilih channelhttp://www.kinitv.com/live


http://wwitv.com/tv_channels/b5577.htm


8.15pm: Puluhan ribu orang sudah berada di dalam stadium. Hujan renyai-renyai berterusan dan orang ramai berpayung mereka atau memakai baju hujan.

Terbaru!! PM Haji Najib Ajak Rakyat Malaysia Berdoa Agar DS Ustaz Azizan Yang Dirawat Segera Sembuh...


Najib Tun Razak
Datuk Seri Najib Tun Razak
KUALA LUMPUR - Barisan Nasional (BN) hari ini mengajak rakyat Malaysia berdoa agar bekas Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak yang sedang dirawat di Hospital Pulau Pinang segera sembuh.
Perdana Menteri yang juga Pengerusi BN Datuk Seri Najib Tun Razak kemudian menyiarkan semula kenyataan daripada akaun Twitter rasmi BN itu di Twitter beliau.
Azizan yang juga Pesuruhjaya PAS Kedah dimasukkan ke hospital itu selepas dikatakan mendapat jangkitan kuman di kaki dan menerima rawatan di Kedah Medical Centre (KMC) sejak Isnin lepas.

Perkembangan Terkini DS Ustaz Azizan Selepas Lawatan Yang DiPertuan Agong.. Sama-Sama Doakan Moga Cepat Pulih..Keberangkatan tiba YDP Agong...


Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah berkenan mencemar duli berangkat menziarahi bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak yang sedang dirawat di Unit Rawatan Koronari, Hospital Pulau Pinang di sini.


Panas!!! "Polis Menolak Saya Keluar Dari Pusat Pengiraan Undi" Dakwa Calon PR Parlimen Tapah.. Apa Sebenarnya?? Jom Terjah!!Menuntut hak keadilan dalam perlembagaan negara terbukti menghampakan bagi calon parlimen Tapah, K Vasantha Kumar sewaktu di Pusat Penjumlahan Undi di Dewan Merdeka, Tapah .

Beliau telah ditolak keluar dari Pusat Penjumlahan Undi itu oleh sepasukan Tindakan Ringan Polis jam 11mlm Ahad.

HOT!!! Dato Husam Musa Menjawab Isu Tidak Diangkat Sebagai EXCO Kelantan.. Jom Terjah!!!


Laporan PC Dato' Haji Husam Musa jam 7 malam tadi di rumah beliau . Dimulakan dengan kata-kata Khalid Al-walid selepas digantikan dengan Ubaidah Al-jarrah sejurus pelantikan Umar sebagai Khalifah:

"Aku berjuang kerana Allah, bukan kerana Umar" dan kekuatan akidah Abu Bakar bila Nabi wafat: jika kamu beriman dengan Muhammad, ketahuilah bahawa Muhammad telah wafat, jika kamu beriman dengan Allah, Dia takkan mati".

Terkini!! (Gambar2) 9 Kereta Tertimbus Dalam Kejadian Tanah Runtuh Di Hadapan LRT Dang Wangi Selepas Hujan Lebat.. Jom Terjah!!


[Image: ?di=T332]
KUALA LUMPUR: Sembilan kereta tertimbus dalam kejadian tanah runtuh di Jalan Ampang berhadapan Stesen LRT Dang Wangi, kira-kira jam 7.05 petang tadi.

Bagaimanapun, tiada kemalangan jiwa dilaporkan, namun seorang pemandu kenderaan nyaris tertimbus ketika cuba mengeluarkan keretanya, Honda City.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.