Video: Insaniah, Universiti Ummah : Kenapa KUIN @ Insaniah sering menjadi fokus media perdana? Jom Terjah!!!Sedih dan pilu terasa di hati ini , Kerajaan Pembangkang (UMNO KEDAH) hanya ingin memperburukkan dan memperlekehkan usaha Kerajaan Negeri untuk memajukan Kolej Universiti Insaniah yang tercinta.. 

Memadai diceritakan antara kejayaan Ustaz Azizan bersama kerajaan Pakatan Rakyat ini ialah berjaya membangunkan Kolej Universiti Insaniah dengan penambahan bangunan baru di Kuala Ketil dan peningkatan mata pelajaran yang ditawarkan.

Bersabar!!! Harga Kereta Akan Turun: Persatuan Automotif Malaysia Sokong Harga Kereta Diturunkan.. Jom Terjah!!!


Berbeza dengan pencacai-pencacai UMNO yang menentang kempen ini, biarpun ramai diantara mereka hanya mampu memiliki kereta secondhand yang dah buruk..  Presiden Persatuan Automotif Malaysia (MAA) turut menyokong cadangan ini..

“Jika harga dikurangkan secara beransur-ansur dan tidak menyebabkan gangguan, maka ia adalah baik,” kata veteran industri kereta ini..

Jadi.. buat yang diluar sana yang masih punya pemikiran yang waras, fikirkanlah pihak mana yang wajar diberikan sokongan..

UMNO/BN yang sudah 55 tahun membebankan rakyat Malaysia dengan cukai kereta yang tinggi ini iaitu 65 dan 105 peratus  atau PR yang sedang berusaha untuk menurunkan cukai sekaligus harga kereta ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.