(Gambar) Inilah Jadinya... Bila Mana Guru Rakam Gambar Seluar Dalam Pelajar Perempuannya... Jom Terjah!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0PoywBt4DAV_DNOQ8-XYbPTmzbrEtBARBs8SwsmCd4O0kG8uzSQvsXoiCi1DlaQ8NitLSxXg5gwQuf9sQ9Z-Xf2VdjdeLc-q1Obl32EYuQBr9XVYqsoNFr0uProhTsPnxQqj_AATGeqRl/s1600/Ckgu+Upskirt.jpg 

Seorang guru sekolah menengah yang dalam jaminan polis pada Julai tahun lalu adalah kerana 94 kesalahan mengintai seluar dalam dan mencabul kehormatan wanita serta murid-murid perempuannya kata penolong pendakwa raya semalam.

Seow Swee Hong, 39, masih bujang, mengaku bersalah atas 10 tuduhan menggunakan kamera telefon bimbitnya untuk merakamkan video punggung dan seluar dalam mangsa, termasuklah pelajar-pelajarnya di sekolah timur Singapura di mana tempat ia mengajar.

Gara-Gara Ditangkap Bersembunyi Di Surau Jam 3 Pagi... Jom Terjah!!!

KUALA TERENGGANU - Gara-gara ditangkap bersembunyi di dalam sebuah surau selepas cuba mengelak sekatan jalan raya, enam remaja berusia antara 18 hingga 21 tahun terpaksa akur dengan arahan pihak polis.
Mereka telah diminta membaca bacaan di dalam solat termasuk doa qunut di tepi Jalan Tok Adis, Kuala Ibai dekat sini kira-kira pukul 3 pagi semalam.

Panas!! Bangkai Ular Sawa Untuk Penganjur Demo Pengerang, Angkara Siapa? Jom Terjah..Kurang 24 jam sebelum perhimpunan menentang projek petrokimia di Johor, seorang penganjur menemui sebuah beg plastik berisi bangkai ular di depan rumahnya.

pengerang himpunan hijau logoBangkai yang kepalanya hampir terputus itu ditemui diletakkan bersama risalah yang mengajak orang ramai menyertai perhimpunan itu di Pengerang esok.

Bendahari gabungan NGO Pengerang Chua Peng Sia berkata, timbalan setiausaha kumpulan itu Goh Wan Ting ketika menjumpai beg itu tetapi tidak berani membukanya.

Goh kemudiannya menghubungi seorang lagi anggota jawatankuasa r Hong Thian Hwa untuk membantu meneliti kandungan beg itu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.