Buku 'The Trial of Anwar Ibrahim, Sodomy II' Ada Di Pasaran.. 'Mohd Saiful Bukhari Azlan Lelaki Luar Biasa'? Jom Terjah!!!

Pada pandangan Mark Trowell, seorang peguam yang berpengalaman dalam kes jenayah di Australia, mangsa dakwaan liwat Mohd Saiful Bukhari Azlan tidak sebagaimana mangsa serangan seksual "biasa" .

NONEPengarang buku 'The Trial of Anwar Ibrahim, Sodomy 11' (Perbicaraan Anwar Ibrahim, Liwat II', yang mula dijual sejak
minggu lepas, berkata Saiful nampak seperti suka perhatian media dan dia tidak kisah - tidak sama sekali seperti mangsa serangan seksual yang lain .

Trowell, yang juga seorang pemerhati bagi Kesatuan Antara Parlimen (IPU) dan LawAsia di mahkamah di seluruh dunia, berkata ia juga tidak normal bagi mangsa serangan seksual tidak mandi selama dua hari.

Terkini!!! Bekas Senator Wanita Disamun Dan Kereta Dilarikan.. Jom Terjah


Bekas ahli Dewan Negara dan Ketua Dewan Muslimat PAS Ketereh, Hunaizah Mohd Nor, 68, terpaksa bertarung beberapa minit mempertahankan dirinya dalam kejadian samun yang berlaku awal pagi Rabu lalu.

Beliau yang disergah secara melulu oleh seorang lelaki berusia 20-an di belakang rumahnya, berjaya direbahkan sebelum diikat kaki, tangan dengan mata dan mulut ditutup.


Suaminya, Yunus Abdul Rahman, 70, ketika itu berada di kebun mereka yang terletak kira-kira satu kilometer dari rumah.


Minta air


Hunaizah berkata, ketika kejadian kira-kira jam 8.30 pagi itu, dia sedang membersihkan kawasan depan rumahnya.


Beliau kemudian ke belakang rumah untuk mengambil cangkul.


“Ketika itulah seorang pemuda sekitar usia 20-an tiba-tiba muncul dari belakang rumah lalu menerkam saya dan memberitahu bahawa dia sedang dikejar polis.


“Dia kemudiannya mengarahkan saya agar tidak melawan untuk mengelak dicederakan lebih teruk.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.