Video & Gambar: Sebelum Siti Nurhaliza Naik Ke Pentas Ada Suara Perempuan Kata “Ni Mesti Tak Bertudung Lagi”, Lihat Beza Tudung Siti & Isteri PM

Datuk-Siti-Nurhaliza

Tak cukup sopan lagi kah bila Datuk Siti Nurhaliza bertudung seperti ini pada malam itu?


ROSMAH  menyampaikan replika  cek serta piala kepada Muhammad Amirul pada majlis penutup dan penyampaian hadiah kepada pemenang program  Adik Adikku, di PICC, semalam.
ROSMAH menyampaikan replika cek serta piala kepada Muhammad Amirul pada majlis penutup dan penyampaian hadiah kepada pemenang program Adik Adikku


Isu yang berlaku ini pada 21 Mac lalu dalam pertandingan akhir rancangan Adik Adikku yang disiarkan secara live di RTM1. Apa yang terjadi ialah, selepas pengerusi mengumumkan yang Datuk Siti Nurhaliza akan membuat persembahan. Mic yang digunakan tidak off dan tiba-tiba terdengar suara seorang perempuan mengatakan “Ni mesti tak bertudung lagi”.
Datuk Siti Nurhaliza

Kalau tak cukup jelas lagi, ini gambar Datuk Siti Nurhaliza malam itu

Suara itu jelas kedengaran oleh setiap penonton di rumah. Kami yang menonton sangat terkejut tiba-tiba ada suara sumbang macam tu. Datuk Siti Nurhaliza yang baru sahaja naik ke atas pentas dengan memakai tudung penuh sopan seakan terkejut namun tetap meneruskan persembahan. Yang peliknya rancangan itu turut dihadiri oleh VIP seperti Datin Seri Rosmah Mansor.

Kami menerima maklum balas dari Datuk Siti Nurhaliza berkenaan isu itu dan secara terang beliau memaafkan dan langsung tidak ambil hati terhadap perkara tersebut. RTM seharusnya membuat permohonan maaf atas perkara tersebut yang secara jelas memburukkan imej Datuk Siti Nurhaliza.

datuk siti nurhaliza


@siti_nur11: Baru selesai rec lagu ke 8 utk album baru.Ttg isu Rtm tu.CT xamek hati langsung ,x dengar apa2 pun.jadi,kita lupakn saja yek!peace no war!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.