Terkini!! Kamar Akhirnya Bertemu Siti Aishah Selepas 30 Tahun Terpisah.. Jom Terjah!!

Kamar Mautum.
PETALING JAYA: Pertemuan yang dinanti-nantikan selama 30 tahun akhirnya dapat dilaksanakan oleh pesara guru, Kamar Mahtum apabila dia dipertemukan dengan adiknya Siti Aishah Wahab di satu lokasi rahsia di London.
Astro Awani melaporkan Pesuruhjaya Tinggi Malaysia, Datuk Seri Zakaria Sulong mengesahkan pertemuan diantara Kamar dan mangsa hamba domestik, Siti Aishah Wahab.

Hangat!!! (Video) Motif MB Selangor Naikkan Gaji ADUN Tersebar, Apa Sebenarnya Ketua Pembangkang Malaysia Mahukan?Jom Terjah!!!


Tindakan Khalid Ibrahim menaikkan gaji 56 Adun Selangor menimbulkan berbagai persepsi pro dan kontra. Ada yang menganggap kenaikan itu tinggi dan ada yang menyifatkan Khalid lebih mementingkan sendiri daripada kebajikan rakyat.

Khalid dikriktik. Yang mengkritik Khalid bukan saja dari pihak UBN tetapi dari PKR sendiri. Semalam Khalid mengumumkan kenaikan elaun Adun di Dewan Undangan Negeri Selangor. 

Ekoran kenaikan itu Adun Selangor akan menerima kadar gaji baru berjumlah RM11,250 Timbalan Speaker RM15,750, Speaker RM22,500, Exco RM20,250 dan MB RM29,250.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.