Panas!!! Ilham Dah Dapat, Parlimen Dibubar Jumaat Ini.. Jom Terjah!!!Ini perkembangan terbaru yang diterima!

Berita yang pastinya membuatkan seluruh pengamat politik tempatan dan antarabangsa kini terarah kepada pengumuman yang dibuat hari ini!

Sah!! Sadisafizan Saad Masih Hidup, Empat Maut Kemalangan di Jambatan Pulau Pinang Bulan Lepas Adalah Warga Indonesia
GEORGE TOWN - Polis Pulau Pinang hari ini mengesahkan empat individu yang terlibat dalam kemalangan atas Jambatan Pulau Pinang pada 28 Okt lepas adalah warga Indonesia.
Ketua Polis negeri Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata polis telah menyiasat identiti pemandu kereta yang menggunakan nama rakyat tempatan Sadisafizan Saad, 36, terbabit selepas seorang lelaki di Selangor mendakwa kad pengenalan yang terdapat pada mayat mangsa adalah miliknya.

ESOK!!! Sekadar Peringatan: Doa Akhir Tahun Hijrah Dan Doa Awal Tahun Hijrah..Jom Kongsi!!


Doa Akhir Tahun HIJRAH dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata;
“Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya setahun”
Doa Akhir Tahun Hijrah Dan Doa Awal Tahun Hijrah

Kerajaan Selangor Beri Tempoh 14 Hari Kepada Kementerian Turunkan Kamera AES.. Jom Terjah!!Kerajaan negeri Selangor memberi tempoh selama 14 hari kepada Kementerian Pengangkutan untuk menurunkan dua kamera sistem penguatkuasaan automatik (AES) yang dipasang di negeri itu bermula hari ini.

Anggota exco, Ronnie Liu berkata, pihak berkuasa setempat akan "membantu" menanggalkan kamera tersebut sekiranya kementerian gagal berbuat demikian.

4 Tahun Punya Angkara : Kerajaan Negeri Kedah Tunjukkan Perubahan Ketara, Tolak Tohmahan BN.. Jom Terjah!!!

KULIM – Kedah menjana transformasi dengan sangat pantas apabila dalam empat tahun sahaja kerajaan negeri berjaya menjalankan pelbagai projek dan program yang bermanfaat untuk rakyat.

Menteri Besar Kedah, YAB Dato’ Seri DiRaja Ustaz Azizan Abdul Razak menyatakan bahawa kerajaan negeri hanya baru memerintah selama empat tahun. Tahun pertama ibarat masuk ke rumah baru dan menyusun perabot, maka selepas tu barulah dapat dilakukan aktiviti-aktiviti lain.

Beliau berkata demikian semasa berucap dalam Majlis Perasmian Mesra Rakyat Peringkat Daerah Kulim, di Masjid An-ANajah, Padang Serai.

Cerita Di Pagi Selasa: JPJ, Saya Tak Salah Lah!!!


NOTiS yang dikeluarkan oleh JPJ seperti di atas membuktikan saya tak bersalah. 

MiNGGU lepas, saya cukup berasa tidak selesa menunggang motor di jalan raya sekitar Pulau Pinang.

Hari Jumaat, saya ditahan untuk semakan trafik di Bagan semasa pulang dari kerja.

Pegawai Polis yang dibantu oleh RELA memberitahu, "motor banyak hilang."

Saya fikir ada baiknya penguatkuasaan sebegini dilakukan sebagai langkah pencegahan.

Pada pagi Sabtu pula, saya ditahan dalam sekatan trafik sejurul lepas tol Jambatan Pulau Pinang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.