Ya Allah Ya Rabbi!!! Gambar Ini Terlalu Unik.. Bertuah Si Penjual Ini... Jom Terjah!!!

KOTA BHARU: Tidak ada Menteri Besar di mana-mana negeri di negara ini yang melakukan tindakan yang dibuat oleh Menteri Besar Kelantan yang seorang ini.

Pagi tadi, Tuan Guru Datuk Nik Aziz dilihat berjalan seorang diri dan berhenti membeli air di tepi jalan berhampiran Medan Ilmu sebaik sahaja selesai memberikan Kuliah Jumaatnya.

Tindakan beliau ini kemudiannya dirakamkan oleh seorang jurugambar dan gambarnya dimasukkan ke dalam Facebook beliau oleh 'pentadbir' (admin) Facebook itu.

Sehingga jam 6.30 petang, 13,105 orang sudah menyatakan 'like' kepada gambar ini dan 1,878 pengguna Facebook sudah berkongsi gambar ini di laman mereka.

Di samping itu, sudah 1,015 komen dibuat ke atas gambar ini.

Panas Berapi: Rafizi Ramli Berjanji Akan Bersunat Sekali Lagi.. Jom Terjah, Kenapa???

Faekah Husin
 
PETALING JAYA: Setiausaha Politik Menteri Besar Selangor, Faekah Husin menafikan wujudnya perselisihan faham di antara beliau dan Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Mohd Rafizi Ramli mengenai isu pendidikan percuma di negeri itu.

"Saya tidak nampak masalah mengenainya. Rafizi dan saya berbincang tentang bagaimana mahu mengatasi isu Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dan tindakan terbaik perlu diambil kerajaan negeri," katanya menerusi khidmat pesanan ringkas kepada mStar Online, Jumaat.

Beliau berkata, Rafizi turut menyambut baik keputusan kerajaan negeri Selangor yang sanggup menyediakan dana berjumlah RM30 juta untuk menampung pendidikan pelajar di Universiti Selangor akibat pembekuan pinjaman PTPTN baru-baru ini.

Panas!! SPR Dah Mula Berkat-Kata... Apakah Ini Kelebihan Untuk Pemerintah.. Jom Terjah!!!

KUALA LUMPUR, 22 Jun — Parti politik yang ingin membentangkan manifesto pilihan raya masing-masing menerusi Radio Televisyen Malaysia (RTM) hanya dibenarkan berbuat demikian secara rakaman dan bukannya secara langsung.

Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Tan Sri Abdul Aziz Yusof (gambar) berkata ketetapan itu dibuat bagi mengelakkan penyiaran bahan yang mungkin menyentuh peribadi seseorang, mengancam keselamatan dan ketenteraman awam atau menyentuh sensitiviti kaum serta agama.

“Kalau buat secara langsung, RTM mungkin tak boleh kawal apa dia nak cakap nanti,” katanya kepada Bernama dan RTM selepas menjadi tetamu dalam program Terus Terang di stesen radio Nasionalfm di sini hari ini.

Abdul Aziz berkata penyiaran sesuatu bahan tertakluk kepada penyuntingan dan merupakan peraturan biasa yang bukan sahaja terpakai kepada parti politik tetapi juga orang ramai.

Panas!! Inilah wajah Seorang Pengantin Baru Yang Sanggup Mencuri Wang Syarikat Sebanyak RM840 Ribu Demi Sebuah Perkahwinan Besar-Besaran... Jom Terjah!!!

Fraud: Kirsty Lane stole up to £200,000 from her company to pay for her lavish wedding to Graham Lane, 36, and was today jailed for 20 months

Suspek kena penjara 20 bulan ambil wang syarikat

LONDON: Seorang wanita dipenjara 20 bulan selepas didapati bersalah mencuri £168,000 (RM840,000) daripada majikannya untuk membiayai majlis perkahwinannya secara besar-besaran. 
 
Kirsty Lane memalsukan dokumen untuk menggelapkan wang syarikat tempat kerjanya dan majikannya yang turut menjadi tetamu perkahwinan itu mengesyaki sesuatu tidak kena kerana majlis berkenaan diadakan dalam suasana mewah. 
 
Lane, 29, mengahwini Graham pada Januari tahun lalu di Dewan Besar hotel Mains dekat Blackpool.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.