Terkini!! (Gambar) Pelakon Jelita Nie (Bekas Menantu Datuk Chef Wan) Alami Kemalangan..ANA DAHLIA,BEKAS ISTERI CHEF RIZ CEDERA KEMALANGAN. BEGINILAH keadaan kereta Toyota Vios milik Ana Dahlia yang rosak selepas dirempuh di Jalan Genting Klang semalam. Gambar kanan menunjukkan kecederaan yang dialami pelakon itu.Pelakon Ana Dahlia yang juga bekas isteri Chef Riz nyaris maut apabila kereta yang dipandunya terlibat dalam kemalangan membabitkan tiga buah kenderaan di Jalan Genting Klang di sini semalam.

Kejadian pukul 1.30 pagi itu melibatkan kereta jenis Proton Iswara dipandu A. Chandran Segaran, 30, Toyota Vios yang dipandu Ana Dahlia dan sebuah van dinaiki tiga lelaki.

Panas Berapi: Video PM Haji Najib Dimalukan Sebelum Konsert PSY, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!!


Video Najib dimalukan rakyat Pulau Pinang dalam konsert Psy kini tersebar!! Saksikan!!

Sebelum ini aku telah melaporkan satu insiden yang amat memalukan bagi seorang Perdana Menteri bilamana parti pimpinan beliau secara terang-terang ditolak oleh rakyat Pulau Pinang apabila beliau menajukan soalan dari atas pentas..

Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak sebelum Psy memulakan persembahan mengakhiri ucapannya dengan melaungkan kepada hadirin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.