Inilah Wajah Gembira Koperal Jenain Setelah Dibebaskan Dari Tuduhan Sebabkan Kematian.. Apa Kata Keluarga Remaja tersebut.. JomTerjah!!


KOPERAL Jenain Subi, 49 gembira sambil dipeluk rakan kerjanya selepas dibebaskan di Mahkamah Tinggi Shah Alam

SHAH ALAM: Mahkamah Tinggi di sini hari ini membebaskan Koperal Jenain Subi daripada tuduhan menyebabkan kematian remaja lelaki berumur 15 tahun, Aminulrasyid Amzah, dua tahun lalu. 

Hakim Datuk Abdul Rahman Sebi memutuskan sedemikian selepas menerima rayuan Jenain, 49, terhadap sabitan dan hukuman penjara lima tahun yang dijatuhkan ke atasnya oleh Mahkamah Sesyen di sini pada September tahun lalu. 

Terkini & Panas: Kepicangan & Tembelang Musa Hassan Dibongkar.. Jom Terjah!!


Inilah bila tersepit.. aku dedah kau..kau dedah aku.. Inilah perangai Umno dan kroni. Bila tiada pengaruh dan kuasa, barulah sedar.

Semasa berkuasa lupa diri, ibarat dunia ini ana yang punya. Beberapa hari lepas Musa Hassan dedah Hishamuddin campurtangan dalam gerak kerja polis.

Semalam, Ramli Yusuf dedah Musa Hassan pun salah guna kuasa semasa perkhidmatannya.. Ikutilah pendedahannya..

Ramli Yusuff: Musa juga pernah salah guna kuasa semasa jadi KPN

KUALA LUMPUR, 4 Dis – Tan Sri Musa Hassan pernah menyalahgunakan kuasanya semasa memegang jawatan Ketua Polis Negara (KPN) dan bersubahat dengan Peguam Negara (AG) menggugurkan satu kes jenayah melibatkan dirinya pada 2006, kata bekas rakan setugas dan pesaingnya Datuk Ramli Yusuff.

Terkini!! Anda Boleh Semak Keputusan PMR 2012 Secara Online dan SMS..


Semak Keputusan PMR 2012 Secara Online dan SMS

Tarikh keputusan PMR 2012 masih belum diketahui lagi. InsyaAllah, kalau kami sudah mendapat kepastian tentang tarikh bila keputusan PMR 2012 keluar, kami akan mengemaskini di ruangan ini juga.

Melalui mengamatan dan kajian kami, dijangka keputusan PMR 2012 akan keluar sekitar 20 Disember ini. Tapi itu hanyalah ramalan saja, jadi jangan terlalu percaya. tunggu saja pengumuman dari pihak kementerian nanti.

Cara Semakan Keputusan PMR 2012 Melalui Online

Terkini!! ILBAS Menjadi Pusat Latihan Dengan Pelan Pembangunan Baru.. Jom Terjah!!


JITRA – Institut Latihan Belia Sejahtara (ILBAS) akan dibangunkan dengan pelan pembangunan yang baru, mengandungi pelbagai kemudahan sebagai pusat latihan yang mampu menampung peserta kursus seramai 100 orang dalam satu masa.

Demikian antara petikan ucapan perasmian yang disampai oleh Menteri Besar, YAB Dato’Seri DiRaja Ustaz Azizan Abdul Razak, di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.