Kakitangan Felda Akan Bongkar Isu Saham FGVH, Hanya Tunggu Parlimen Di Bubar.. Jom Terjah!!


Faizoull Ahmad

Inilah wajah Pengarah Besar Felda, Faizoull Ahmad, yang sentiasa hidup dalam ketakutan. Maklumlah, 75% staff Felda tidak bersamanya. Saya difahamkan, Wisma Felda Jln Semarak dipasang 40 CCTV khususnya dalam pejabat bagi merakam pergerakan dan perbualan Staff. Ianya bagi mempastikan tiada kebocoran maklumat. Kata mereka, hidup macam dalam penjara!

Esok, Faizoull bersama Ahmad Maslan dan Isa Samad ke London melawat 100 pelajar tajaan Felda. Mereka belajar dari Okt hingga Januari 2013. Kos setiap seorang RM50,000. Salah seorang pelajarnya, anak Faizoull sendiri!

Meletup Giler! Awal Muharram Disambut Dengan Adanya Video Hajjah Rosmah Mansor Menari GangNam Style Ala Hindi.. Jom Terjah!!

Saksikan videonya di bawah ini.
Arakian sebut saja nama rosmah mansor, pasti 1 dunia akan terdetik di fikiran mereka bahawa wanita ini adalah wanita terkaya di dunia, terhebat di dunia dan jadi bahan lawak  untuk dunia dan khasnya untuk rakyat malaysia dan anak muda negara, wanita paling paling TOP di malaysia mengalahkan Najib Razak dan Shahrizat Jalil

Panas & Terkini!!! Selebriti Jelita, Abby Abady Failkan Saman Utusan Malaysia RM5 Juta.. Jom Terjah!!


Baru-baru ini, hasil daripada nasihat peguam, Fadiah Nadwa, pelakon itu akan memfailkan saman dan tuntutan sebanyak RM5 Juta ke atas akhbar pemegang rekod paling banyak kalah saman di Malaysia kerana memfitnah, iaitu Utusan Malaysia. 
 [Utusan Malaysia].

LIVE : Muktamar Dewan Pemuda Pas.. Jom Ikuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.