Gempar Giler!!! MB Selangor Buat Bikin Gempaq Lagi.. Pengerusi PKR Bakal Digugur Dari PKNS, Ini Ceritanya.. Jom Terjah!!!


Isu pengurusan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) kini semakin hangat apabila ura-ura sejak Oktober lalu menyatakan Pengerusi PKR Selangor, Mohamed Azmin Ali bakal digugurkan dari memegang jawatan Ahli Lembaga Pengarah PKNS mewakili komponen parti PKR untuk penggal ini bakal terjawab.

Menurut sumber, PKNS telah menghantar surat kepada Azmin memberitahu beliau tidak dipilih semula menganggotai ahli Lembaga Pengarah PKNS untuk penggal baru, kira- kira jam 11 pagi semalam.

Azmin bagaimanapun dalam kiriman SMS kepada Sinar Harian hanya menjawab 'Ya' ketika ditanya mengenai perkara itu.

Gempar!!! (Gambar) Pesawat Cessna 172 Terhempas Di Empangan Batu, Ulu Yam... Ini Kisahnya.. Jom Terjah!!!KUALA LUMPUR - "Kami dengar bunyi seakan benda terjatuh dan meletup kira-kira pukul 5 petang. Saya ingatkan bunyi mercun, tak sangka pula bunyi pesawat terhempas," kata seorang penduduk kawasan perumahan Empangan Batu, Ulu Yam di sini.
   
Khairul Abidah Basir@Anis hanya mengetahui bunyi itu datang daripada pesawat yang terhempas apabila beberapa anggota bomba dan penyelamat datang ke kawasan itu dan mencari suaminya yang bertugas sebagai pengawal di Empangan Batu.
   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.