HANGAT!!! Akhirnya Spaker Dewan Rakyat TS Pandikar Amin Mengaku Hantar Surat Letak Jawatan Kepada PM.. Jom Terjah!!!

 

Spaker Dewan Rakyat Tan Sri Pandikar Amin Mulia mengaku telah menghantar surat peletakan jawatan kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

Bagaimanapun, katanya, Najib tidak membuka surat itu dan berjanji untuk menangani rungutannya dan mentransformasikan Parlimen.

Justeru, Pandikar berkata beliau memutuskan untuk kekal sebagai speaker.

Gian!!! (Gambar) Tiga Janda Lawa Dicekup Bersama Lebih 100 Individu Lain Di Kuala Kedah..Jom Terjah!!!


Seramai 145 individu termasuk tiga janda yang disyaki penagih dadah dicekup Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) dalam serbuan Ops Cekup di sekitar Kuala Kedah di sini semalam.

Serbuan selama dua jam bermula pukul 10 pagi itu dilakukan di tujuh lokasi tumpuan penagih antaranya di pesisir pantai Pelantar Siput sehingga ke Kota Marina, sekitar Kampung Tepi Laut, Terminal Feri Kuala Kedah dan Lorong Mayat.

AIB!!! "Ingat Masa Tun M Tiada Masalah. Zaman Dia Lagi Banyak Masalah...": PM Hj Najib Bidas Tun M.. Jom Terjah!!!


Datuk Seri Najib Tun Razak membidas tindakan Tun Dr Mahathir Mohamad yang mendesaknya meletak jawatan sambil menegaskan beliau adalah Presiden Umno pertama yang dipilih menerusi sistem perlembagaan parti yang baharu.

"Saya presiden yang dipilih secara demokratik terbuka. Kalau dulu 2,600 orang di Kuala Lumpur (pemilihan). Dulu ada undi bonus... lepas itu ganti dengan kuota. Nak cabar presiden kena dapat 63 bahagian. Ingat senang ke nak dapat? Tidak mudah.

Terkini!!! Tun Dr Mahathir Vs Speaker Dewan Rakyat: Siapa Bercakap Benar? Ini Pendedahannya.. Jom Terjah!!!


Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berpendapat, Speaker Dewan Rakyat Tan Sri Pandikar Amin Mulia berkemungkinan "berkecil hati" susulan kekurangan kelengkapan dalam pejabatnya, sehingga mengakibatkan beliau ingin melepaskan jawatan tersebut. 

Menjawab soalan ketika pelancaran buku bertajuk "Dr Mahathir: Selected Letters to World Leaders" bahagian 2 di Putrajaya hari ini, Dr Mahathir berkata, perkara itu dibangkitkan Pandikar ketika bertemu dengannya sebelum ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.