Tahniah!! HADI Dilantik Ketua JSJ Bukit Aman.. Jom Terjah!!

Hadi Ho
KUALA LUMPUR: Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman DCP Datuk Hadi Ho Abdullah dilantik sebagai pengarah jabatan itu, berkuatkuasa serta merta menggantikan Datuk Seri Mohd Bakri Mohd Zinin yang kini Timbalan Ketua Polis Negara.
Hadi Ho, 59, akan memangku pangkat Pesuruhjaya Polis (CP), menurut kenyataan Polis Diraja Malaysia (PDRM), Jumaat.
Ketua Cawangan Khas Polis Kontinjen Perak SAC Mohd Ab Rahman Harun pula dilantik sebagai Pegawai Khas PDRM kepada Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi.

PADAH!!! Kolej Universiti Insaniah (Insaniah) Bakal Dijual Kerajaan Negeri Kedah Yang Baru? Jom Terjah!!!ALOR SETAR - Kolej Universiti Insaniah (Insaniah) mungkin diswastakan apabila timbul desas desus bahawa kerajaan negeri membuka tawaran penjualan saham miliknya kepada beberapa institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan.

Sumber-sumber memberitahu Sinar Harian, kerajaan negeri sudah membuat tawaran itu termasuk kepada Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Aimst dan Universiti Antarabangsa Al-Bukhary (AiU).

Tragedi Tragis!!! Inilah Rupanya Kereta Kelisa Dengan Sebagian Nombor "437" Yang Tertimbus Bertan2 Konkrit Dan Keluli.. Pilunya!!!


Sebuah kereta yang tertimbus di bawah runtuhan konkrit dan keluli yang beratnya bertan-tan.
GEORGE TOWN: Sebuah kamera pasukan penyelamat mengesan objek yang dipercayai manusia selepas melihat tangan yang tidak bergerak di dalam sebuah kereta yang tertimbus yang tertimbus di bawah konkrit dan keluli yang bertan-tan beratnya akibat runtuhan penyambung Jambatan Kedua Pulau Pinang di Batu Maung pada malam Khamis.
Para penyelamat menjumpai sebahagian daripada nombor plat kenderaan dengan nombor “437”.

BERAPI!!! Kandungan Silver Nitrate Dalam Dakwat Kekal PRU 13 Disangkal Menteri Kesihatan.. Pengerusi SPR & Ketua Penerangan UMNO Berbohong? Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: Menteri Kesihatan telah menafikan dakwaan oleh Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof dan Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan mengenai dakwat kekal yang digunakan pada PRU13.

Sebelum ini, Abdul Aziz dan Ahmad mendakwa kandungan silver nitrate di dalam dakwat kekal dikurangkan demi kesihatan para pengundi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.