WOW!!! (Gambar2) Aksi2 Romantik Datuk Siti Nurhaliza Dengan Datuk K Setelah Sembuh Dari Kecederaan, Sedang Bercuti di Bali Indonesia... Jom Terjah!!
Sejak sembuh dari kecederaan akibat kemalangan motosikal di New Zealand tahun lepas, hubungan Datuk K dan Siti Nurhaliza semakin intim dan lebih mesra. Mereka berdua ibarat pasangan kekasih yang baru mula bercinta kerana seolah-olah tidak mahu berenggang antara satu masa lain.


Sayu Dan Pilu.. (Gambar2) Mangsa Runtuhan Jambatan Kedua PP Dikeluarkan jam 8.45pm Dan Akan Dikebumikan Di Bukit Merah Selepas Selesai Bedah Siasat.. AL-FATIHAH

MANGSA... Tajudin Zainal Abidin

Mayat mangsa yang terperangkap di bawah runtuhan tanjak penyambung susur keluar Jambatan Kedua Pulau Pinang berjaya dibawa keluar kira-kira jam 8.40 malam tadi.

Timbalan Ketua Polis Negeri, Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata, mayat mangsa berjaya dibawa keluar setelah pihak penyelamat yang terdiri daripada Jabatan Bomba dan Penyelamat, Jabatan Pertahanan Awam(JPAM) dan polis berusaha keras sejak operasi menyelamat dijalankan sejak semalam.

  Jambatan runtuh: Mayat berjaya dibawa keluar

"Berdasarkan daripada pakaian dan pengecaman awal keluarga, mangsa dikenali sebagai Tajuddin Zainal Abidin yang berasal dari Permatang Damar Laut dan berusia 45 tahun.

"Mayat mangsa dibawa ke Hospital Pulau Pinang(HPP) untuk dibedah siasat dan pengecaman mayat mangsa oleh ahli keluarga," katanya kepada media di lokasi kejadian, hari ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.