Isu 3 Exco PAS di Selangor: Akhirnya MB Azmin 'MENANG'.. PKR Makin Celaru La....SHAH ALAM – PKR setuju dengan pendekatan Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mengekalkan tiga wakil Pas dalam Exco Kerajaan Negeri.

Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata, Biro Politik PKR yakin terhadap kepimpinan Azmin untuk terus menerajui Kerajaan Negeri dan melaksanakan pembangunan negeri demi kemakmuran dan kesejahteraan rakyat Selangor.

Wakil Rakyat PKR, Wong Chen Tak Puas Hati Cara Kerajaan Selangor Audit Pusat Khidmat, Apa Sebenarnya?Anggota Parlimen Kelana Jaya Wong Chen meluahkan rasa tidak puas hati terhadap cara audit yang dijalankan ke atas pusat khidmatnya oleh Perbendaharaan Negeri Selangor.

Menurut Wong Cheng, audit yang dijalankan pada Mac 2016 ke atas perbelanjaan di pejabat beliau di Kelana Jaya pada 2014 dan 2015, dibuat tanpa pengetahuannya.

"Perbendaharaan Negeri Selangor tidak cuba beritahu kami, melawat pejabat atau mendapatkan penjelasan daripada kakitangan saya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.