BERAPI!! (Gambar) Dua Pemain Skuad Tok Gajah Ditangkap Khalwat Jam 4.30 Pagi Di 2 Bilik Hotel.. Apa Depa Buat? Jom Terjah!!!

siapa antara mereka?

Pegawai penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) menahan dua pemain bola sepak Pahang kerana disyaki berkhalwat di sebuah hotel di bandar ini, semalam.

Menurut sumber, dua pemain skuad Tok Gajah berusia 20-an itu ditahan bersama pasangan masing-masing di bilik berasingan kira-kira pukul 4.30 pagi.

Gempar!!! RM2,000.00 Bakal Jadi Milik Anda.. Amat Mudah Dan Terbuka Untuk Semua... Jom Terjah!!!

KUALA LUMPUR: Parti Islam SeMalaysia (PAS) akan menganjurkan Muktamar ke59 selama 3 hari bermula 22 – 24 November, 2013 di Shah Alam, Selangor. Seperti biasa, muktamar kali ini akan dimulakan dengan Muktamar dewan-dewan satu atau dua hari lebih awal.

Bagi memeriahkan dan memasyarakatkan Muktamar ke59 akan datang ini, satu pertandingan cipta logo bagi Muktamar ke59 bermula hari ini, 11hb September selama dua (2) minggu sehingga 25hb. September, 2013, kata Dato' Takiyuddin Hassan, Penolong Setiausaha Agong PAS yang juga Pengarah Muktamar kali ini.

Sayu Dan Pilu: (Gambar2) Jenazah 4 Beranak Yang Terlibat Kemalangan Selamat Dikebumikan Satu Liang Lahad.. Al-Fatihah


Kuala Nerang: Nur Nabila Al-Husna Mohammad Tauffid hanya melihat dari jauh jenazah ibu dan tiga adiknya dikebumikan dalam satu liang lahad di tanah perkuburan Islam Masjid Jami’ul Khair Kampung Tong Pelu, di sini, semalam. 

“Saya tak sanggup pergi dekat. Saya sedih sangat. Saya doakan roh mama dan adik dicucuri rahmat,” katanya ketika ditemui, semalam. 


Sepanjang upacara pengebumian, anak sulung tujuh beradik berusia 10 tahun itu dilihat menangis tidak berhenti dan terpaksa ditenteramkan ibu saudaranya, Hidayah Khassim, 50. 

Terkini!!! Inilah Keputusan Perlawanan Bola Sepak Persahabatan Antara China vs Malaysia Malam Tadi.. Jom Terjah!!!

Malam tadi skuad Rajagopal berkunjung ke Stadium Tianjin bagi menentang pasukan Tembok Besar (China) bagi aksi perlawanan persahabatan. 

Keputusan China vs Malaysia 10 September 2013 - Perlawanan Persahabatan

Ini adalah keputusan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.