Panas Berapi: Pelakon Yang Sering Bawa Watak Tok Imam Dijatuhkan Hukuman denda RM2900 @ Setahun Penjara Didapati Salah Kes Khalwat.. Jom Terjah!!!


Twitter rasmi @ melaporkan pelakon Razak Ahmad telah dijatuhkan hukuman denda RM2900 atau setahun penjara kerana didapati bersalah berkhalwat dengan seorang ahli perniagaan, lewat petang tadi.
Pelakon ini telah didakwa berkhalwat dengan Selamah Sahudin, 45 tahun pada pukul 2.15 pagi bertarikh 1 April 2006 di sebuah rumah berlokasi di Apartmen Blok A, Taman Serdang Perdana. Pendakwaan terhadapnya dibuat empat bulan selepas itu iaitu pada 27 Julai 2006.

Sayu Dan Sebak: Murabbi Yang Disayangi Pergi Menghadap Ilahi... Moga Rohnya Ditempatkan Bersama-sama Para Auliya Dan Solihin... AL-FATIHAH


PAS hari ini kehilangan murabbi dan juga tokoh dakwah yang disegani, Datuk Ustaz Yahya Othman yang meninggal dunia kira-kira jam 6.15 petang tadi di kediamannya di sini.

Menyorot latar belakang beliau, ketika dalam parti, Allahyarham merupakan bekas ahli Majlis Syura Ulama’ (pernah jadi setiausahanya yang pertama) selain pernah menjadi AJK PAS Pusat dan AJK Dewan Ulama’ PAS Pusat.
Beliau juga pernah menjawat jawatan YDP PAS Machang selama tempoh lebih kurang 20 tahun.

Di dalam kerjayanya pula, beliau pernah menjadi pensyarah dan Timbalan Pengetua Nilam Puri Kelantan sebelum bertanding dalam pilihanraya tahun 1978.

Bacaan 18SX: Kerana Gambar Panas!!! Penyanyi Ini Sentiasa Ditemani Ibu Ketika Berdating Dengan Pelakon Kacak Nie... Jom Terjah!!!


Sharnaaz Ahmad. 
 
SUBANG JAYA: Tindakan Fauziah Sarman atau Kak Zie iaitu ibu kepada penyanyi Shila Amzah yang sering menemani anaknya untuk bertemu dengan pelakon Sharnaaz Ahmad sedikit pun tidak menggagu hubungan pasangan tersebut.

Sharnaaz berkata, dia berasa selesa apabila setiap kali bertemu dengan Shila, ibu wanita berkenaan sering bersama yang secara tidak langsung dapat meningkatkan kepercayaan keluarga terhadap hubungan tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.