PANAS!!! Langkawi Bergelora Lagi.. Pengacara TV, Aziz Desa Tawar Diri Bertanding Ketua Bahagian .. Jom Terjah!!!


ALOR SETAR - Pengacara televisyen popular, Aziz Desa, 48, menawarkan diri untuk bertanding dalam pemilihan Umno Oktober depan.

Aziz berkata, dia menawarkan diri untuk bertanding merebut jawatan Ketua Umno Bahagian Langkawi yang kini disandang Datuk Ir Nawawi Ahmad yang juga ahli Parlimen itu.

Allahu Rabbi!!! (Video & Gambar2) Punca Sebenar Anggota Polis Menembak Isteri, Bapa Mertua Dan Akhir Menembak Dirinya Sendiri.. Jom Terjah!!


Punca sebenar polis tembak isteri dan bapa mertua - Kejadian kes bunuh isteri dan bapa mertua oleh seorang pegawai polis berpangkat Lans Korporal dikenali Fadzly Omar, 29, terus menjadi tanda tanya di kalangan orang ramai. Punca sebenar perkara itu berlaku tidak diketahui secara terperinci dan kebanyakkan akhbar hanya melaporkan suspek mempunyai masalah dengan isteri.

Gempar!! Rancangan Pemerkasaan Ekonomi Bumiputera, MCA Beri "WARNING" Kepada PM Haji Najib.. Apa Sebenarnya? Jom Terjah!!!


Pemuda MCA memberi peringatan kepada perdana menteri bahawa syarikat berkaitan kerajaan (GLC) tidak boleh ditetapkan dengan sasaran berasaskan kaum kerana ia merupakan firma yang dibiayai dengan sumber awam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.