Terkini & Berapi!! Dua Pemain Bola Sepak Kedah Ditahan Ketika Berjudi, Siapa Mereka?.. Jom Terjah!!


ALOR SETAR: Dua pemain sebuah kelab bola sepak Kedah berumur 26 dan 25 ditahan ketika bermain judi melalui komputer di sebuah premis Taman Seri Ampang, di sini, Rabu.
Mereka ditahan bersama enam yang lain termasuk dua pelajar sekolah menengahdalam operasi di dua premis di kawasan perumahan itu pada pukul 2 petang tadi,kata Pegawai Turus Hal Ehwal Polis Kedah ASP Roslan Masjin.
Selain pelanggan berusia antara 15 tahun dan 40-an itu, polis turut menahandua wanita yang bekerja di premis terbabit, katanya kepada pemberita selepasoperasi itu di sini.

Terkini!! Kenapa Presiden Palestin, Mahmoud Abbas Kutuk Lawatan Najib Ke Gaza? Jom Terjah!!


  
Wa ka ka... Siap nak kena beri penjelasan.. Ambik ko Najib,, malah yang syoknya kisah ini turut disiarkan sama oleh negara rakan sekutu UMNO iaitu negara Israel.... 
Boleh baca  Klik Sini

Apabila cerita ini negara Israel turut memerhatikan,, apakah tujuan sebenar Najib ke Gaza,,, atas arahan dari siapa Najib begitu berani pergi ke Gaza sehingga timbul pertikaian antara kumpulan Fatah dan Hamas?

Kantoi Berapi!! (Gambar2) Inilah Ahli 'PAS' Berdemo Depan Pejabat Karpal Singh Pakai 'T' Shirt Janji Ditepati.. Jom Terjah!!Ramai mungkin yang tidak menyedari bahawa salah seorang dari beberapa individu yang mendakwa diri mereka adalah ahli PAS Pulau Pinang yang mengadakan demo dihadapan pejabat Karpal Singh pagi tadi mengenakan 'T' Shirt 'Janji Ditepati'.

Gambar di atas mungkin kurang jelas yang mana satukah individu yang dimaksudkan itu kerana kemeja yang dikenakan bagi melindungi 'T' Shirt tersebut masih berkancing dengan rapi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.