PANAS BERAPI!!! (18sx) : Bila Anak Perempuan Seorang Menteri Negara Islam "Bergaya Keterlaluan".. Jom Terjah!!!


Gambar Sabrina Ismail, kakak Dafi yang cantik - Jika hanya memandang kakak penyanyi Dafi, Sabrina Ismail tanpa menyelidiki latarbelakangnya, dia tidak ubah seperti gadis berbangsa cina yang berasal dari Hong Kong.

Apapun, admin rupanya tersilap membuat andaian kerana si gadis comel bernama Sabrina itu sebenarnya ialah seorang wanita berbangsa melayu tulen. Dia cuma dianugerahkan raut wajah yang putih melepak dan seiras bangsa cina.

Terkini!!! (Gambar) Lawatan Ketua Pembangkang Ke Rumah Tuan Guru Dato' Nik Aziz Nik Mat Petang Tadi.. Jom Terjah!!!


Lawatan Dato Seri Anwar Ibrahim ke rumah tuan guru ayahanda petang ini. Bergambar bersama cucu-cucu tuan guru. Semoga PR semakin mengukuh..

FB Nik Abduh

Negara IslamKu: Allahu Rabbi: (Gambar 18sx) Tukang Urut Lari Berbogel Ketika Diserbu... Jom Terjah!!!


SHAH ALAM - Sekumpulan gadis tukang urut warga asing sanggup berlari dalam keadaan bogel  selepas premis tempat mereka bekerja di Bukit Tinggi, Klang, di sini,  diserbu sepasukan anggota Penguat kuasa Ibu Pejabat Imigresen Malaysia Putrajaya malam kelmarin.

Terkini!!! (Gambar2) Penyanyi Noorshila Amin Disambar Api Akibat Gas Bocor.. Jom Terjah!!!

Noorshila Amin
PETALING JAYA: Hampir seluruh bahagian kiri tubuh penyanyi Noorshila Amin disambar api berpunca daripada tong gas terbocor di kediaman anak sulungnya, Nurrul Admiena Norrizan di Kepong pada Sabtu lalu.
Noorshila, 49, berkata, kejadian yang berlaku kira-kira pukul 2 petang itu membuatkan anggota kiri badannya termasuklah wajah, tangan dan kaki melecur.
"Ketika itu saya sibuk nak masak rendang bersempena dengan majlis rumah terbuka di rumah Admiena dan tidak sedar pula yang tong gas terbocor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.