LIVE: "Himpunan Black 505" Peringkat Negeri Kedah.. Jom Ikuti!!!

hampa ikuti di sini:

Hangat!! Inilah Penjelasan Punca2 Selebriti & Pengacara, Fizo Omar Putus Cinta Dengan Gadis Ini Selepas Dua Bulan Bercinta.. Jom Terjah!!Selepas hampir dua bulan bercinta, hubungan Fizo Omar dan Asmidar akhirnya putus di tengah jalan apabila Fizo Omar sendiri mengesahkan mereka berdua bukan lagi pasangan kekasih seperti sebelum ini. 

Ketua Pemuda PAS Pusat Bidas Sakan Menteri KDN Yang Baru, Minta Belajar Dengan Khairy Jamaluddin.. Jom Terjah!!


SHAH ALAM - Walaupun dilihat berkobar-kobar untuk menjalankan tanggungjawab di kementerian yang baru, beliau nampaknya terus dihentam dari pelbagai sudut.

Kali ini disifatkan pula mengamalkan politik rimba serta politik primitif yang telah ketinggalan zaman.

Demikian gambaran Ahli Parlimen Temerloh, Nasrudin Hassan Tantawi terhadap Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

"Rakyat merasa bimbang negara menuju kemusnahan jika dipimpin oleh pemimpin seperti ini," ujarnya dalam satu kenyataan media.

Terkini!! Nik Nazmi, ADUN Seri Setia Mungkin Kehilangan Kerusi DUN, Akan Bawa Kes ke Mahkmah Tinggi.. Jom Terjah!!


Anggota Dewan Undangan Negeri Seri Setia (Adun), Nik Nazmi Nik Ahmad akan membawa kes himpunan 'Blackout 505' ke Mahkamah Tinggi bagi mencabar Akta Perhimpunan Aman.

Menurutnya, kes yang melibatkan diri beliau ini adalah bersifat terpilih dan berbentuk politik yang melibatkan pihak-pihak tertentu.

"Saya dan peguam akan membawa kes ini ke Mahkamah Tinggi, kita nak cabar Akta Perhimpunan Aman dari sudut perlembagaan," katanya ketika dihubungi Sinar Harian Online.

Hangit!!! (Gambar2) Adam Adli Cetus Fenomena Terbaru Anak Muda.. Ribuan Masyarakat Pelbagai Bangsa Berkumpul Tuntut Pembebasan.. Jom Terjah!!


Ada apa dengan nama Adam Adli...sehingga beribu-ribu rakyat Malaysia membantah penahanannya oleh Polis diRaja Malaysia. Berbagai kaum dari segenap lapisan masyarakat sedang berhimpun bagi menuntut supaya Adam Adli dibebaskan daripada tuduhan menghasut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.