Terkini!! Apa Sebenarnya Yang Terjadi Di Multaqa Ulama Semalaysia Di Alor Setar, Apakah "BOM JANGKA" Bakal Meletup.. Jom Terjah!!!


Cadangan yang dibuat oleh Ketua Dewan Ulama PAS Datuk Harun Taib (gambar) di Multaqa Ulama Semalaysia di Alor Star hari ini agar PAS mengkaji semula tahaluf siasi atau hubungannya dengan PKR adalah kemuncak dari perbezaan pendapat dalam PAS.
Secara diam-diam ia telah berlaku lama dalam PAS sejak menjelang pilihan raya umum ke-13 lagi sebenarnya.
Namun ketika itu ia tidak jelas sejauh manakah ia akan pergi. Tetapi cadangan Harun hari ini menunjukkan ke manakah sasaran segala apa yang berlaku dalam PAS itu.

Tahniah!!! Pasukan Harimau Muda (A) Rangkul Piala Pesta Bola Merdeka Tewaskan Myanmar.. Jom Terjah!!

Pasukan Harimau Muda (A) bergambar bersama Piala Pesta Bola Merdeka Ke-41 selepas menundukkan Myanmar dengan 2-0 dalam perlawanan akhir kejohanan itu di Stadium Darul Makmur, Kuantan pada Sabtu.
KUANTAN: Malaysia menjuarai Pestabola Merdeka Edisi ke-41 selepas menewaskan Myanmar 2-0 pada aksi akhir di Stadium Darul Makmur, Sabtu.
Percaturan ketua jurulatih Harimau Muda A ini ternyata berbeza daripada perlawanan sebelum ini dengan menggandingkan dua penyerang di bahagian atas, Wan Zack Haikal dan Rozaimi Ab Rahman.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.