BERAPI!! PM Haji Najib Kecewa Dengan Tindakan Ahli UMNO Yang Tidak Tercalon Dalam PRU 13.. Ada Yang Keluar Parti.. Jom Terjah!!!


Pengerusi BN Datuk Seri Najib Razak hari ini memberi peringatan kepada mereka yang tidak terpilih menjadi calon BN dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU 13) agar cukuplah "merajuk" selama tempoh 24 jam sahaja.

"Kita akan cuba kurangkan masalah (merajuk) tersebut. Sebab itu dalam ucapan saya, saya kata, yang kecewa hanya dalam tempoh 24 jam sahaja. Lepas itu kena turun padang," katanya.

Panas!! (Video) Tarikh Yang Ditunggu2 Dah Tiba.. Jom Terjah!!!Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hari ini menetapkan tarikh Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) pada 5 Mei 2013.

Badan pengendali pilihan raya itu juga menetapkan 20 April 2013, Sabtu bagi tarikh penamaan calon dan 30 April untuk pengundi awal.

Datuk Seri Najib Razak telah mengumumkan pembubaran Parlimen pada 3 April lepas, genap empat tahun perdana menteri keenam itu menggalas tanggungjawab sebagai perdana menteri menggantikan Tun Abdullah Ahmad Badawi pada 2009.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.