Terkini!! [Gambar] Awas Kurma Jenama Popular Ada Lipas.. Jom Terjah!!

http://speakerpecah.blogspot.com

Sebuah keluarga terkejut apabila mendapati kurma dari jenama terkenal yang dibelinya dua bulan lalu mengandungi seekor lipas di dalamnya. Kejadian itu disedari oleh si isteri ketika suami dan anak-anaknya telah memakan hampir separuh daripada kurma tersebut sebelum ternampak seekor lipas di bawah timbunan kurma-kurma tersebut.

Terkini!! Inilah Wajah Eksekutif Pentadbiran Wanita TV9 Ditemui Mati Di Kediamannya.. Jom Terjah!!!


Seorang eksekutif pentadbiran wanita stesen televisyen TV9 ditemui mati di kediamannya di Apartment Saujana, Damansara Damai semalam.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya ACP Arjunaidi Mohamed berkata mayat Syaleza Jaffar, 31, ditemui di dalam sebuah daripada bilik tidur rumah itu oleh suaminya, Norazman Bashah, pada kira-kira 7 malam.

"Mayat mangsa ditemui di bilik kedua rumah mereka," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

PRU 13: BN Sabah Bakal Tumbang - DS Panglima Lajim Ukim Bunyikan Semboyan Agar 'Tinggalkan Kapal Yang Bakal Tenggelam'.. Jom Terjah!!!

BEAUFORT 30 Julai: Timbalan Menteri Kabinet, Datuk Seri Panglima Lajim Ukim mengajak rakyat Sabah supaya meninggalkan ‘kapal Barisan Nasional (BN) yang bocor’ dan bakal tenggelam.
Pada pelancaran Pakatan Perubahan Sabah di rumahnya di Beaufort malam tadi, beliau menggesa rakyat negeri itu, khususnya pengundi Beaufort menaiki kapal baru.
“Ayuh kita masuk kapal baru. Jangan ikut kapal BN yang bocor dan akan tenggelam,” katanya depan kira-kira 20,000 penyokongnya.
Turut hadir ialah Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim; Pengerusi KEADILAN Sabah, Thamrin Jaini; bekas menteri Kabinet, Tan Sri Kadir Sheikh Fadzir dan pimpinan KEADILAN lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.