MACAM2: Fitnah Songsang PAN & Datuk Mahfuz Omar Gagal Lagi, Ini Penjelasannya...


KOTA BHARU - Pas menjelaskan pertukaran jawatan lama Datuk Mustafa Ali sebagai Pengarah Pilihan Raya parti bukan sengaja digugurkan tetapi dilakukan atas permintaan beliau sendiri.

Penjelasan tersebut sekali gus menafikan pandangan Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar yang mendedahkan bahawa kecenderungan ke arah Pakatan Harapan punca sebenar Mustafa digugurkan daripada jawatan lamanya.

Timbalan Presiden Pas, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, Mustafa mengadakan pertemuan dengan Presiden parti, Datuk Seri Abdul Hadi Awang menyatakan hasrat tersebut sebelum pemilihan berlangsung.

Pendedahan: Artis Popular - "Saya Tak Layak Jadi Ikon Poligami Walau Bahagia Beristeri Dua" (Gambar2)
Tidak semua kehidupan bermadu berakhir hingga ke hujung nyawa, bagaimanapun kalau dilihat kehidupan Ashraf Muslim yang mempunyai dua isteri, mereka begitu bahagia sekali. Namun Ashraf merasakan dirinya masih belum layak untuk diangkat sebagai ikon poligami.

GEMPAR!! Penolong Pengurus Belia Persatuan Balasepak Kedah (KFA) Direman Empat Hari Bersabit Penipuan RM3.5 Juta..
ALOR SETAR - Penolong pengurus belia Persatuan Bolasepak Kedah (KFA) direman selama  empat hari untuk membantu kes penipuan  pelaburan tukaran mata wang asing (Forex) membabitkan kerugian berjumlah RM3.5 juta.

Perintah tahanan reman bermula hari ini sehingga 12 Mei dikeluarkan oleh Pendaftar Mahkamah Alor Setar, Wan Nor Fadzilah Wan Ibrahim.

Perintah tahanan reman itu bagi membolehkan siasatan dijalankan ke atas suspek lelaki berusia 41 tahun mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan kerana menipu.

Terkini!! Bekas Gabenor Jakarta, AHOK Dikenakan Hukuman Penjara 2 Tahun
JAKARTA: Bekas Gabenor Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama atau lebih dikenali sebagai Ahok dijatuhi hukuman penjara.

Ahok yang berketurunan Cina dan beragama Kristian didapati bersalah menghina agama Islam hingga mencetuskan situasi tegang di negara yang didiami umat Islam paling ramai di dunia itu.

Hakim Dwiarso Budi Santiarto dalam penghakimannya di Mahkamah Jakarta memaklumkan, ternyata Basuki bersalah dan dikenakan hukuman penjara dua tahun.


- AFP

Apa Nie: Kumpulan G25 Bimbang Dengan Kenyataan Dr Zakir Naik... Jom Terjah!!!PETALING JAYA: Kumpulan 25 Melayu Terkemuka (G25) bimbang kenyataan negatif Dr Zakir Naik terhadap agama lain akan menyemarakkan semangat ulama Malaysia untuk mengikuti gaya 'toleransi' beliau.

"Maklum balas yang kita lihat di kumpulan sembang menunjukkan bahawa orang bukan Islam gentar terhadap trend terbaru ini di mana pegawai tinggi agama seolah-olah mempunyai imuniti dalam menyatakan pendapat mereka dengan begitu bebas tanpa mengambil kira perasaan kaum lain," kata kata kumpulan itu dalam satu kenyataan pada Isnin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.