TERSEBAR HANGIT!!! Gambar PM Hj Najib dan Esmail Kiram 11 - Makin Terbongkarlah Segalanya, Memang Sahlah DS Anwar DifitnahGambar Esmail Kiram 11 dengan Najib dalam satu majlis...dari facebook Esmail D. Kiram 11

MANILA: Menurut laporan Manila Buletin Publishing Corporation (mb.com.ph), pengasas MNLF Nur Misuari mendakwa tentera Sulu ke Sabah selepas mendengar janji dari Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak.

Menurut laporan bertarikh 21 Februari  2013 bertajuk "Don’t Harm Sultan’s Men, Nur Warns Malaysia", Misuari berkata, ketika beliau di Jolo, Sulu  beliau terdengar bahawa adik kepada Sultan Jamalul Kiram III, Agbimuddin Kiram telah merentas lautan kerana mereka telah dijanjikan untuk ditempatkan di Sabah.


Inilah Wajah2 Penceroboh Sebelum Mereka Melancarkan Serang Hendap Di Semporna.. Jom Terjah!!Gambar ini di katakan diperolehi dari telefon bimbit penceroboh yang mati di tembak di Semporna.

Terkini Laporan Kematian di Kampung Sri Jaya Semporna Sabah : 6 Anggota Polis Terkorban Dalam Serang Hendap.. Updated


Berita Terkini Laporan Kematian di Kampung Sri Jaya Semporna Sabah | Dilaporkan seorang lagi anggota keselamatan negara terkorban, kali ini dalam pertempuran dengan kumpulan penceroboh di kampung Selamat, Semporna, Sabah iaitu kira-kira 150 kilometer dari Kampung Tanduo, Felda Sahabat 17, Lahad Datu malam tadi.

Berita Terkini Laporan Kematian di Kampung Sri Jaya Semporna Sabah

Menurut sumber polis, pertempuran yang berlaku pada pukul 8 malam itu turut menyebabkan seorang anggota cedera. Difahamkan anggota polis Jabatan Siasatan Jenayah Berat (D9) Lahad Datu dan Tawau telah digegaskan ke sana bagi memberi bantuan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.