BERAPI!!! (Gambar) Ketua Syiah Negeri Kedah, Abdullah Hassan Menerima Ancaman Bunuh Buat Laporan Polis.. Jom Terjah!!!

Ugut: Ketua Syiah lapor polis
Abdullah Hassan (tengah) bersama pengikut syiah selepas buat laporan polis di IPD Pendang

PENDANG – Ketua Syiah Kedah, Abdullah Hassan semalam membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Pendang berhubung ancaman bunuh terhadap dirinya yang dipaparkan menerusi laman sosial Facebook baru-baru ini.

Abdullah berkata, dia terpaksa membuat laporan itu setelah menerima ugutan dan ancaman itu setelah seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Muhd Amirul Roshid berkongsi gambar dan maklumat mengenai dirinya dalam Facebook Gerakan Anti Syiah Malaysia.

Gila Babi: (Video) Video Bertajuk ’1 Hari Di Hari Raya’ Hina Islam Dalam YouTube Tersebar.... Jom Terjah!!!Lagi video menghina Islam tersebar luas di media sosial Youtube dan Facebook. Lelaki yang dikenali sebagai Chetz menyediakan kuih raya untuk anjingnya.
Lagi video menghina Islam tersebar luas di media sosial Youtube dan Facebook. Lelaki yang dikenali sebagai Chetz menyediakan kuih raya untuk anjingnya.

KUALA LUMPUR – Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) diarah mengambil tindakan terhadap penyebaran satu lagi video dikatakan menghina Islam bertajuk ’1 Hari Di Hari Raya’ yang disiarkan dalam laman YouTube.
Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Jailani Johari berkata SKMM telah diarah menyegerakan siasatan terhadap pemilik video yang dianggap boleh mengganggu sensitiviti Islam itu.
“Saya menerima banyak pertanyaan mengenai hal ini walaupun SKMM belum menerima sebarang laporan mengenainya. Oleh itu, saya telah mengarahkan SKMM menggambil tindakan untuk menyiasat video itu,” katanya kepada Bernama.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.