Gempar!!! (Gambar2) Datuk Seri Haji Najib Tun Razak, Perdana Menteri Malaysia 'DIPELUK ERAT" Oleh Wanita Jelita.. Awat La Jadi Lagu Nie? Jom Terjah!!!Insiden gempar ini berlaku semasa Najib melancarkan kempen transformasi MCA bertemakan "Teguh Bersama" di ibu negara kelmarin.

Dengar bunyinya terlalu gembira apabila Najib Razak menawarkan jawatan kabinet semula kepada MCA ...

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak semalam berkata beliau akan menentukan masa yang sesuai untuk MCA menyertai semula kabinet, kerana sebagai sebahagian daripada BN, ia tidak boleh terus beroperasi di luar kerajaan.

TERIMA KASIH Atas Kesetiaan Anda, Jom Terjah!!!

HUDUD: (Gambar) Tentangan Mereka Di Hadapan Pejabat Agung PAS.. Jom Terjah!!!KUALA LUMPUR: Sekumpulan Pemuda MCA hari ini mengadakan protes di hadapan Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut di sini bagi membantah perlaksanaan hudud di Kelantan.

Mereka diketuai Ketua Pemuda MCA Wilayah Persekutuan Tan Kok Eng yang hadir bersama hampir 20 yang lain termasuk sekumpulan wartawan.

Mereka mula berkumpul sekitar jam 10 pagi dengan merentangkan kain dan plakad bertulis "Say No to PAS Hudud" dengan merakam gambar di luar pintu masuk pejabat itu.

Allahu Rabbi!!! Awat La Ulama Muda UMNO Nie Biadap Sangat : Dr Asri "BELASAH" Cukup2.. Jom Terjah!!!


Bekas mufti Perlis, Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin menyelar ‎kenyataan ulama muda Umno dan menyifatkannya sebagai tindakan biadap apabila menyamakan Muslimah bertudung labuh yang menyertai perhimpunan Bantah Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) pada 1 Mei lalu dengan pelacur kelas atasan.

‎Katanya, tindakan Setiausaha Ulama Muda Umno (Ilmu), Mohd Radzi Othman menggunakan hadis dilihat bukan sahaja menghina malah ia amat menjatuhkan martabat Rasulullah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.