Tamparan Paling Gempar Buat Presiden Barisan Nasional : Bekas Presiden MCA Bakal Sertai Pakatan Rakyat.. Jom Terjah!!!Bekas Presiden MCA, Ong Tee Keat pada akhir bulan ini akan keluar MCA!

Mengejutkan, berita tergempar! 

Bekas Presiden MCA, Ong Tee Keat akan mengumumkan dalam bulan ini, menyertai salah satu parti pembangkang dalam Pakatan Rakyat - Parti Tindakan Demokratik (DAP)!

Ong Tee Keat adalah bekas presiden MCA paling lantang mengkritik beberapa polisi Barisan Nasional sejak kalah dalam perebutan jawatan Presiden di tangan Chua Soi Lek yang disokong Umno-APCO.

Tee Keat berkata, beliau akan membawa kumpulan pengikutnya, termasuk Ketua Wanita MCA Melaka, Xuexia, Pengerusi Kelab Lumba Kuda Pulau Pinang, Qingzhou Weng bersama bekas Pengerusi Pelabuhan Pulau Pinang.

Panas: Siapa Hero Antara Kumpulan Pro & Anti - BERSIH Yang Bertembung Di Pintu Masuk Bukit Aman?Sekumpulan penyokong BERSIH 3.0 bertembung dengan satu lagi kumpulan anti-perhimpunan itu dalam satu kejadian yang hampir mencetus pergeseran di hadapan Ibu Pejabat Polis Bukit Aman petang ini.

Insiden pada anggaran jam 2.50 petang itu bermula apabila kumpulan pro-BERSIH, Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) disorak oleh kumpulan anti-perhimpunan berkenaan, termasuk anggota NGO Suara Anak Muda 1Malaysia.

NONEKumpulan SAMM diketuai pengerusinya Badrul Hisham Shaharin itu mula disorak dengan panggilan "pengkhianat negara" apabila kumpulan itu mula bergerak dari satu kawasan parkir ke kawasan pintu masuk Bukit Aman.

Keadaan kemudiannya menjadi tegang apabila seorang pemimpin Suara Anak Muda 1Malaysia, Armand Azha Abu Hanifah secara tiba-tiba meluru ke arah pemimpin Badrul Hisham.

Panas.. Kaedah Mudah: Inilah Saham Akhirat Terbaik, Mudah Dan Sempoi... Jom Terjah!!!


Klik gambar di atas untuk dapatkan borang ni....


Akaun BIMB : 
Pusat Pengajian Islam Pondok Bandar Hilir Sik
No. Akaun : 0204 801002 8139

Sumbangan anda kami sangat sanjungi dan kami dahului dengan ucapan Jazakumullah Khairon Kathiiraa dan jutaan Terima Kasih. Semoga Allah memberkatinya.


Bacaan Dewasa Sahaja - 18SX: Inilah Gambar Yang Diakui Dewi Cinta Bahawa Dirinya Sendiri Yang Berbogel.. Jom terjah!!!


Baru-baru ini kontroversi menganai gambar bogel dewi cinta memang tidak putus-putus menjadi bualan di laman facebook dan yang sewaktu dengannya.kalau di lihat pada statik  traffik berkeywordkan "gambar bogel dewi cinta" pun amat ramai yang mencari info pasal isu panas ini.dan baru-baru ini dewi cinta telah mengaku gambar bogel yang tersebar itu adalah miliknya. baca petikan dari mymetro di bawah ini.

Demi Keselesaan Penduduk RM 4.8Juta Dipohon Dari Kerajaan Negeri Untuk Baikpulih Jambatan... Moga MBKu Segera Luluskan...

LANGGAR – Kira-kira RM4.8 juta peruntukkan dicadangkan kepada kerajaan negeri untuk membaik pulih jambatan di Kampung Titi Haji Idris yang menjadi laluan utama untuk ke Alor Setar atau Pendang.

Demikian kenyataan Pengerusi Jawatankuasa Industri dan Pelaburan, Perumahan, Kerja Raya, Pertanian dan Industri Asas Tani, Bioteknologi, YB Dato’ Ir Amiruddin Hamzah ketika meninjau lokasi terbabit.

“Kita akan cuba memohon peruntukan dari kerajaan negeri kira-kira RM4.8 juta untuk membaik pulih jambatan berkenaan dan ianya mungkin proses baik pulih itu akan mengambil masa kira-kira setahun.

“Sepanjang tempoh jambatan tersebut dibaiki, pihak JKR akan membina laluan sementara di lokasi berdekatan yang bersesuaian untuk kegunaan pengguna,” jelas beliau.


Tambahnya lagi, berikutan aduan masyarakat setempat mengenai bunyi bising apabila kenderaan melintasi jambatan berkenaan, satu tindakan telah diambil untuk menyelesaikan masalah tersebut dan sekaligus memberi keselesaan kepada penduduk sekeliling, khususnya.

“Dalam tempoh dua tiga hari lagi, bermula jam 11 malam, pihak JKR akan memasang plet di jambatan tersebut sebagai langkah mengurangkan bunyi bising,” kata beliau.

Jambatan Titi Haji Idris menjadi laluan utama penduduk-penduduk kampung berhampiran untuk ke Alor Setar atau ke Pendang, selain ianya menjadi laluan pilihan kepada pengguna-pengguna lain. Buat masa sekarang hanya kenderaan lima tan ke bawah sahaja yang dibenarkan menggunakan jambatan berkenaan.

Amiruddin bersama Pengarah dan beberapa kakitangan JKR meluangkan masa meninjau lokasi berkenaan untuk melihat sendiri masalah berkaitan. Sebelum itu, beliau telah mengadakan lawatan ke Pejabat JKR Negeri Kedah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.