Terkini!! (Gambar) Identiti Lengkap Pembaling Cat Bas Jelajah Merdeka Rakyat Di Dedahkan.. Jom Terjah!!!


Inilah wajah antara pembaling cat bas Jelajah Merdeka Rakyat yang di kenal pasti. Kawad cam untuk mengenalpasti samseng Umno telah dilakukan di IPD Jasin semalam.

Antara yang dipanggil oleh mengenal pasti samseng-samseng Umno ini ialah wartawan, jurugambar Suara Keadilan serta kakitangan pejabat Keadilan.
Jikalau mengikut bukti, ramai lagi yang terlibat dalam serangan tersebut. Di katakan seramai 30 orang yang terlibat termasuklah Penghulu Mukim, Pengerusi JKKK dan AJK Umno Jasin. (baca sini.)

Terkini & Panas!!! Program Kuliah Ustaz Azhar Idrus, Penganjur Terima Surat Ini Dari Mufti Negeri Perak... Jom Terjah!!!


 

Kalau boleh perluaskan lagi. Maksud aku, bersikap terbuka lagi. Bukan dengan Ustaz Azhar Idrus jek. Bahkan dengan ustaz2 dari PAS dan yang tak pro bn. Seperti Tuan Guru Nik Aziz. Aku nak sangat Tuan Guru ke sana ke mari bebas memberikan kuliah tanpa halangan dan larangan dari bien.

Bukan apa. Sebagai umat islam aku rasa kecewa dan sedih melihat penindasan kerajaan bien terhadap tuk guru. Hatta jadi imam pun tak boleh. Itupun siap nak amek tindakan tatatertib dan buang mereka2 yang mengizinkan tuan guru jadi imam. Kenapa?
Video Terbaik!!! Lembu2 Pun Turut Menyanyi Untuk Hadapi PRU13, Benarkah? Jom Terjah!!!


Video di bawah tak ada kena mengena pun....
Sekadar hiburan semata2
Jom kita nyanyikan bersama lagu syok ni....


|Sumber youtube


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.