Terkini!! Kemelut Berpanjangan Antara MB DS Azizan & Exco Datuk Phahrolrazi.. Heboh Satu Malaysia Kata Datuk Phahrolrazi "DICULIK", Apa Cerita Sebenarnya? Jom Terjah!!

NONEPhahrolrazi tak 'diculik' orang Azizan, cuma dinasihati

Timbalan Pesuruhjaya PAS I Kedah, Datuk Phahrolrazi Zawawi tidak “diculik” atau ditahan bagi menghalangnya daripada berceramah di kawasan Menteri Besar Datuk Seri Azizan Razak, yang dikaitkan dengan konflik dalaman parti.

Berbeza dengan laporan dua akhbar arus perdana semalam, sumber yang dekat dengan Phahrolrazi berkata, pemimpin kanan PAS negeri itu memilih untuk berada di Sekolah Agama Nahdzah dan tidak hadir berceramah di Sungai Limau, Yan setelah dinasihati rakannya.

"Beliau (rakan Phahrolrazi) merasakan keadaan di tempat ceramah membahayakan keselamatan Phahrolrazi dan menasihatkan Phahrolrazi agar membatalkan hasratnya untuk ke tapak ceramah pada malam itu," kata sumber itu.

Gila Babi!!! 18SX: (Gambar) Isteri Sendiri Dikongsi Bersama 4 Beradik Yang Lain, Ada Giliran La Pulak.. Jom Terjah!!


New Delhi: Seorang ibu muda semalam mendedahkan dia mempunyai lima suami.
Lebih menarik lagi, kelima-limanya adalah adik-beradik.
Rajo Verma, 21, tinggal dalam sebuah rumah satu bilik dengan kelima-lima suaminya dan tidur bersama suami berbeza setiap malam mengikut giliran.
Suri rumah itu juga tidak tahu siapa bapa bayi lelakinya.

Panas!! (Video) Luahan Hati Nabil Raja Lawak Bila Mana "Video Bangkang Dari Longkang" Dikecam.. Jom Terjah!!Nabil.. Ko Rapat dan berkerjasama dengan Afdlin Sauki. Afdlin Sauki dan Harun Salim Bachik asalnya pro PR.. dalam maharaja lawak.. banyak imej2 mempersenda Rosmah Mansor.

Tiba2 apabila menang anugerah Maharajalawak.. dia masuk umno. Nabil..

Terkini!! [VIDEO] Alhamdulillah, Dr.Asri Buat Kenyataan Yang Melegakan.. Jom Terjah!!Kalau kita tukar kerajaan Islam kepada yang lebih teruk, tunggulah pembalasan di akhirat kelak,” kata mantan Mufti Perlis, Prof Madya Datuk Dr Asri Zainal Abidin.

Beliau berkata, rakyat semestinya mengekalkan kerajaan yang ada di Kelantan sekarang.

“Sepatutnya Ikatan Muslimin Malaysia (ISMA) turut sama mempertahankan Kelantan,” katanya pada Wacana Perdana bertajuk ‘Pasca PRU13: Di Mana Melayu Islam?’ di Dewan Jubli Perak MPKB di sini kelmarin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.