Berapi!! Shah Jaszle "DIPERANGKAP" Kejadian Khalwat Pada 16 Mei Lalu... Bongkar Angkara Siapa? Jom Terjah

Wajah terbaharu Shahrizal ketika ditemui di set penggambaran drama Iman Nabila arahan Shuhaimi Lua. Foto M. AZHAR ARIF
KUALA LUMPUR: Setelah hampir dua minggu ‘menyembunyikan diri’ dan mengunci mulut daripada memberi sebarang kenyataan, pelakon Shahrizal Jaszle, 25, akhirnya mendedahkan kejadian khalwat yang berlaku terhadapnya pada 16 Mei lalu adalah satu perangkap.
Shahrizal atau sebelum ini dikenali sebagai Shah Jaszle berkata, dia percaya dirinya tidak bersalah kerana semasa kejadian itu dia bukannya berada berdua-duaan sebaliknya terdapat lima orang lain ketika pihak Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) membuat serbuan.
"Saya tak boleh komen panjang tentang isu ini kerana ia sudah pun menjadi kes mahkamah.

BERAPI LAGI!! SPR Terus "Diserang" Lagi : Kes Padam Lampu Benar2 Berlaku, ini Di Kedah la Pulak.. Jom Terjah!!!


Pengarah strategi PKR Rafizi Ramli hari ini mendedahkan satu laporan polis bagi membuktikan dakwaan bahawa kejadian lampu padam turut berlaku di satu pusat pengundian di Kedah pada 5 Mei lalu.

Rafizi berkata laporan polis itu menunjukkan bahawa kejadian lampu padam itu berlaku di Sedim, Kedah ketika pengiraan sedang berjalan – dan berlangsung selama 15 minit. 

Pusat pengundian itu terletak dalam kawasan parlimen Kulim Bandar Baru. 

Berapi!!! (Gambar2) DS Anwar & Isteri Buat Laporan Polis Isu Dakwat Tidak Kekal - SPR TIPU.. Jom Terjah!!!Anwar Ibrahim & Wan Azizah Wan Ismail Telah Membuat Laporan Polis Sebentar Tadi Berhubung Dakwat Tidak Kekal. Anda Bila Lagi?... 


Fuhhh!!! Terbaek La: "Biji Guli Dicampur Selasih. Semua Sekali Terima Kasih," UAI Ucap Thank You Kat Aku.. Jom Terjah!!

Ustaz Azhar Idrus dihujani ucapan tahniah oleh peminat sebaik berita dan foto mengenai perkahwinannya tersebar, laman sosial Facebook (FB)
"Biji guli dicampur selasih. Semua sekali terima kasih," katanya ringkas melalui laman Twitter.


PANAS!! Nazree Yunos Didakwa Bawah PAA, CheguBard Dipanggil Ke IPD Seremban Untuk Diambil Keterangan. Jom Terjah!!!


SEREMBAN, 27 MEI: Polis hari ini memanggil penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shaharin atau CheguBard ke IPD Seremban untuk memberi keterangan berhubung kempen menentang penipuan pilihan raya umum ke-13.
Dalam SMS kepada Keadilandaily CheguBard memaklumkan, polis telah menampal notis di kediamannya dan meminta hadir 11.30 pagi ini berikutan satu laporan yang dibuat di Selangor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.